Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lsg Songtekst: fa free

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lsg - fa free ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van fa free? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lsg! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lsg en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals fa free .

Origineel

Damn baby what's going on with you What he ain't treating you right Let me give you this counseling for free You know you need to understand You gets this loving fa-free Whatever's going on it's not your fault Girl you don't look like you're from around here Why you sitting here eyes full of tears If you want to talk I'm listening I'll be the one that's got your back Just tell me where him and his homies be hanging at He needs to know how he's supposed to act He shouldn't treat you like that I'm not gon' charge you for being the one you run to And it won't cost you thing if I'm the one you give your love to Don't worry girl it's on me I'm gonna give you all this loving fa-free And I ain't charging for being the one to counsel you Let's make a deal I'm gon' pick you up and shape you All you gotta do is trust in me Girl you gets this loving fa-free You stay home alone by the phone Hoping that he's not where you think that he is When you know (good and well) He's creeping and it's all your fault cause you be letting him But nevertheless it's not too late Together we can start over and get it straight And it don't matter what you been through It's over and I'm gon' serve you Girl don't trip It's no coincidence He's lost all his benefits In this relationship yeah And you don't have to worry no more (no more) So if you want to talk girl I got the time You can let it off I know it's not your fault We can talk about it I know it's not your fault Baby we can talk I'm not gon' charge you for being the one you run to And it won't cost you thing if I'm the one you give your love to Don't worry girl it's on me I'm gonna give you all this loving fa-free And I ain't charging for being the one to counsel you Let's make a deal I'm gon' pick you up and shape you All you gotta do is trust in me Girl you gets this loving fa-free Girl no more taking you for granted You don't have to search no more I'm what you're looking for So dry your eyes You don't have to cry no more It's time for you to close the door And if I told you that I had your back Would you believe me or would you receive me And if I told you you didn't have to ask Would you believe me or would you receive me And if I told you that I had your back Would you believe me or would you receive me And if I said you didn't have to ask Would you accept me girl would you let me I'm not gon' charge you for being the one you run to And it won't cost you thing if I'm the one you give your love to Don't worry girl it's on me I'm gonna give you all this loving fa-free And I ain't charging for being the one to counsel you Let's make a deal I'm gon' pick you up and shape you All you gotta do is trust in me Girl you gets this loving fa-free I'm not gon' charge you for being the one you run to And it won't cost you thing if I'm the one you give your love to Don't worry girl it's on me I'm gonna give you all this loving fa-free And I ain't charging for being the one to counsel you Let's make a deal I'm gon' pick you up and shape you All you gotta do is trust in me Girl you gets this loving fa-free Fa-free Fa-free baby It ain't never gonna cost you nothing (you gets this loving fa-free) to come and get a little bit of something And if I told you that I had your back Would you could you should you should you And if I said you didn't have to ask Don't ask for nothing baby You gets this loving fa-free

 

Vertaling

Verdomme baby, wat is er met jou aan de hand? Hij behandelt je niet goed. Laat me je deze therapie gratis geven Je weet dat je het moet begrijpen. Je krijgt deze liefdevolle fa-vrij Wat er ook aan de hand is, het is niet jouw schuld. Meid, je ziet er niet uit alsof je van hier bent. Waarom zit je hier met je ogen vol tranen? Als je wilt praten, luister ik. Ik zal degene zijn die je rug dekt Vertel me gewoon waar hij en zijn maatjes uithangen Hij moet weten hoe hij zich hoort te gedragen. Hij zou je niet zo moeten behandelen. Ik ga je niets in rekening brengen omdat ik degene ben naar wie je rent En het zal je niets kosten als ik degene ben aan wie je je liefde geeft Maak je geen zorgen meisje het is op mijn kosten Ik geef je al deze liefde gratis En ik reken het je niet aan als ik degene ben die je raad geeft Laten we een deal maken Ik zal je oppakken en je vormen Alles wat je moet doen is vertrouwen in mij Girl you gets this loving fa-free Je blijft alleen thuis bij de telefoon Hopend dat hij niet is waar je denkt dat hij is Terwijl je weet Hij is aan het rondsluipen en het is allemaal jouw schuld omdat je hem laat Maar toch is het nog niet te laat Samen kunnen we opnieuw beginnen en het rechtzetten En het maakt niet uit wat je hebt meegemaakt Het is voorbij en ik zal je dienen Girl don't trip Het is geen toeval He's lost all his benefits In deze relatie, ja. And you don't have to worry no more (no more) So if you want to talk girl I got the time You can let it off Ik weet dat het niet jouw schuld is. We kunnen erover praten Ik weet dat het niet jouw schuld is Schatje we kunnen praten Ik ga je niets in rekening brengen omdat ik degene ben waar je naar toe rent En het zal je niets kosten als ik degene ben aan wie je je liefde geeft Maak je geen zorgen meisje het is op mijn kosten Ik geef je al deze liefde gratis En ik reken het je niet aan als ik degene ben die je raad geeft Laten we een deal maken Ik zal je oppakken en je vormen Alles wat je moet doen is vertrouwen in mij Girl you gets this loving fa-free Girl no more taking you for granted Je hoeft niet meer te zoeken Ik ben waar je naar op zoek bent Dus droog je ogen Je hoeft niet meer te huilen Het is tijd voor jou om de deur te sluiten En als ik je vertelde dat ik je rug dekte Zou je me geloven of zou je me ontvangen En als ik je zei dat je het niet hoefde te vragen Zou je me geloven of zou je me ontvangen En als ik je zou zeggen dat ik je rug dek Zou je me geloven of zou je me ontvangen En als ik zei dat je het niet hoefde te vragen Zou je me accepteren meisje zou je me laten Ik ga je niets in rekening brengen omdat ik degene ben waar je naar toe rent En het zal je niets kosten als ik degene ben aan wie je je liefde geeft Maak je geen zorgen meisje het is op mijn kosten Ik geef je al deze liefde gratis En ik reken het je niet aan als ik degene ben die je raad geeft Laten we een deal maken Ik zal je oppakken en je vormen Alles wat je moet doen is vertrouwen in mij Girl you gets this loving fa-free Ik ga je niets in rekening brengen omdat ik degene ben naar wie je rent En het kost je niets als ik degene ben aan wie je je liefde geeft Maak je geen zorgen meisje het is op mijn kosten Ik geef je al deze liefde gratis En ik reken het je niet aan als ik degene ben die je raad geeft Laten we een deal maken Ik zal je oppakken en je vormen Alles wat je moet doen is vertrouwen in mij Girl you gets this loving fa-free Fa-free Fa-free baby It ain't never gonna cost you nothing (you gets this loving fa-free) to come and get a little bit of something And if I told you that I had your back Zou je kunnen zou je moeten zou je moeten En als ik zei dat je het niet hoefde te vragen Don't ask for nothing baby You gets this loving fa-free