Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lu andrade Songtekst: hoje eu sei

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lu andrade - hoje eu sei ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hoje eu sei? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lu andrade! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lu andrade en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hoje eu sei .

Origineel

Hoje eu sei. Tudo mudou. O que eu sinto por você. Não dá mais pra esconder. Não vou esconder. Podia ser assim. Um filme com final feliz. É só você olhar pra mim. E ver que quero você, eu quero você. Hey!baby,baby. Preciso te dizer. Eu amo você. Você me faz tão bem. Vem me fazer feliz. Nunca mais. Vou esquecer. O bem que você me fez sentir. Eu aprendi a amar,amar,te amar. Hey!baby,baby. Preciso te dizer. Eu amo você. Você me faz, você me faz tão bem. Vem me fazer feliz. Sem seu amor não posso mais viver. Mas quando você está por perto. Eu me perco tentando. Dizer o que sinto.. Baby, baby. Preciso te dizer. Eu amo você. Você me faz tão bem. Você me faz tão bem. Você me faz tão bem. Vem me fazer feliz. Vem me fazer feliz.

 

Vertaling

Vandaag weet ik het. Alles is veranderd. Wat ik voor je voel. Ik kan het niet meer verbergen. Ik zal het niet verbergen. Het zou zo kunnen zijn. Een film met een gelukkig einde. Alles wat je hoeft te doen is naar me kijken En zie dat ik je wil, ik wil je. Hey! Schatje, schatje. Ik moet je zeggen. Ik hou van je. Je doet me zo goed. Kom me gelukkig maken. Nooit meer. Ik zal het vergeten. Hoe goed je me hebt laten voelen. Ik heb geleerd van je te houden, houden, houden. Hey! Baby, baby. Ik moet je zeggen. Ik hou van je. Je maakt me, je maakt me zo goed. Kom me gelukkig maken. Zonder jouw liefde kan ik niet meer leven. Maar als je in de buurt bent. Ik raak de weg kwijt. Om te zeggen wat ik voel... Baby, baby. Ik moet je vertellen Ik hou van je. Je doet me zo goed. Je maakt me zo goed. Je maakt me zo goed. Kom me gelukkig maken. Kom me gelukkig maken.