Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luan santana Songtekst: marinheiro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luan santana - marinheiro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van marinheiro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luan santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luan santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals marinheiro .

Origineel

Meu amor, passa o tempo e a saudade não passa. Pra onde é que eu vou?. Vejo o sol refletindo no espelho das águas. Quero teu calor. Nada vai ser como era antes. Tô navegando entre ondas e correntes. Maré subiu, meu peito sorriu. Vem viver todo esse amor que a gente sente. Sou marinheiro do seu mar. Tesouro perdido. Te encontrar. Agora preciso ir ascender. O brilho que apagou do seu olhar. Sou marinheiro do seu mar. Tesouro perdido. Te encontrar. Agora preciso e o coração. É salva-vidas e vai te salvar. Vim te salvar

 

Vertaling

Mijn liefste, de tijd verstrijkt en het verlangen gaat niet voorbij. Waar ga ik heen? Ik zie de zon weerspiegelen in de spiegel van het water. Ik wil je warmte. Niets zal meer zijn zoals het was. Ik zeil tussen golven en stromingen. Tij steeg, mijn borst lachte. Kom al deze liefde die we voelen beleven. Ik ben een matroos van uw zee. Verloren schat. Te encontrar. Agora preciso ir ascender. De gloed die uit je ogen verdween. Ik ben een matroos van uw zee. Verloren schat. Te encontrar. Nu moet ik en het hart. Het is een reddingsboot en het zal je redden. Ik kwam om je te redden.