Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luan santana Songtekst: meu destino

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luan santana - meu destino ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van meu destino? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luan santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luan santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals meu destino .

Origineel

Parece que o mundo parou de girar quando você me olhou. E me fez sonhar... me apaixonei.... E nesse momento parece que o mar e as estrelas do céu. Puderam me ver te amar. Me entreguei e senti a magia do amor sobre mim. E agora não tem quem arranque você de dentro do meu coração. Você é minha fantasia, meu sonho lindo, minha ilusão. Eu esperei a hora que eu pudesse te dizer. Meu destino é pra sempre amar você. E nesse momento parece que o mar e as estrelas do céu. Puderam me ver te amar. Me entreguei e senti a magia do amor sobre mim. E agora não tem quem arranque você de dentro do meu coração. Você é minha fantasia, meu sonho lindo, minha ilusão. Eu esperei a hora que eu pudesse te dizer. Meu destino é pra sempre amar você. E agora não tem quem arranque você de dentro do meu coração. Você é minha fantasia, meu sonho lindo, minha ilusão. Eu esperei a hora que eu pudesse te dizer. Meu destino é pra sempre amar você. Meu destino é pra sempre amar você

 

Vertaling

Het lijkt alsof de wereld stopte met draaien toen je naar me keek. En liet me dromen... Ik werd verliefd.... En op dat moment lijkt het alsof de zee en de sterren aan de hemel Kon zien dat ik van je hield Ik gaf mezelf over en voelde de magie van de liefde op me. En nu is er niemand meer die jou uit mijn hart kan krijgen. Jij bent mijn fantasie, mijn mooie droom, mijn illusie. Ik wachtte op het moment dat ik je kon vertellen Mijn lot is voor altijd van jou te houden. En op dat moment lijkt het alsof de zee en de sterren aan de hemel Kon zien dat ik van je hield. Ik gaf mezelf over en voelde de magie van de liefde op me. En nu is er niemand meer die jou uit mijn hart kan rukken. Jij bent mijn fantasie, mijn mooie droom, mijn illusie. Ik wachtte op het moment dat ik je kon vertellen Mijn lot is voor altijd van jou te houden. En nu is er niemand meer die jou uit mijn hart kan rukken. Jij bent mijn fantasie, mijn mooie droom, mijn illusie. Ik wachtte op het moment dat ik het je kon vertellen. Mijn lot is voor altijd van jou te houden. Mijn lot is voor altijd van jou te houden