Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luan santana Songtekst: preciso te amar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luan santana - preciso te amar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van preciso te amar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luan santana! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luan santana en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals preciso te amar .

Origineel

Desculpa te ligar assim tão tarde. Logo o dia vai amanhecer. Passei a noite inteira procurando entender o que fez você deixar de me querer. Não consigo encontrar nenhum motivo para que tanto amor chegasse ao fim. Revirei nossas lembranças,encontrei uma esperança. Te liguei para pedir um favor,amor volta pra mim.. REFRÃO. Preciso te amar vem fazer amor comigo. Na realidade a minha felicidade está sempre contigo. Preciso te amar de uma chance pra nós dois. Quem é certo ou errado,inocente ou culpado descobrimos depois. Preciso te amar de uma chance pra nós dois. Quem é certo ou errado,inocente ou culpado descobrimos depois. Certo ou errado,inocente ou culpado descobrimos depois

 

Vertaling

Sorry dat ik je zo laat bel. De dag zal snel aanbreken. Ik heb de hele nacht geprobeerd te begrijpen waarom je me niet meer wilde. Ik kan geen reden bedenken waarom zoveel liefde zou kunnen eindigen. "Ik ging door onze herinneringen, vond wat hoop. Ik belde om je een gunst te vragen, liefje, kom terug naar mij... CHORUS. Ik moet van je houden, kom met me vrijen. In werkelijkheid is mijn geluk altijd bij jou. "Ik moet van je houden, geef ons allebei een kans. Wie goed of fout is, onschuldig of schuldig, dat zoeken we later wel uit. "Ik moet van je houden voor een kans voor ons beiden. Wie goed of fout is, onschuldig of schuldig, dat zoeken we later wel uit. Goed of fout, onschuldig of schuldig, daar komen we later wel achter.