Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luba Songtekst: bringing it all back home

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luba - bringing it all back home ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van bringing it all back home? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luba! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luba en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals bringing it all back home .

Origineel

Keepsakes and souvenirs; They paint a picture In my head. A faded photograph, I piece together With the shreds Of memories Of you and me Through the years. Then you walk Right back Into my world; Yesterday Returns, And now you're... [Chorus] Bringing it all back home, Like a wave rushing over me. Bringing it all back home. Say you're bringing me back to your love. Sweet train of memories Come rolling into my old town. Sweet dreams of you and me; I thought they'd never Come around. And the I find That old dreams never die, They just walk right back Into my world. Yesterday returns, And now you're... [Chorus] I remember the good. I remember the bad. I remember the day You said That the memories fade, They wither away, And in time We shall forget. Keepsakes and souvenirs; They paint a picture In my head. A faded photograph, I piece together With the shreds Of memories Of you and me Through the years. Then you walk Right back Into my world; Yesterday Returns, And now you're... [Chorus]

 

Vertaling

aandenkens en souvenirs; Ze schilderen een beeld In mijn hoofd. Een vervaagde foto, die ik samenvoeg Met de flarden van herinneringen Van jou en mij door de jaren heen. Dan loop je terug in mijn wereld; Gisteren komt terug, en nu ben je... [refrein] Breng je het allemaal terug naar huis, Als een golf die over me heen raast. Je brengt het allemaal terug naar huis. Zeg dat je me terugbrengt naar je liefde. Zoete trein van herinneringen Komt rollend in mijn oude stad. Zoete dromen van jou en mij; Ik dacht dat ze nooit rond zouden komen. En de ik vind dat oude dromen nooit sterven, Ze lopen gewoon terug in mijn wereld. Gisteren keert terug, And now you're... [refrein] Ik herinner me het goede. Ik herinner me het slechte. Ik herinner me de dag Je zei Dat de herinneringen vervagen, Ze verdorren, en met de tijd zullen we vergeten. aandenkens en souvenirs; Ze schilderen een beeld in mijn hoofd. Een vervaagde foto, die ik samenvoeg Met de flarden van herinneringen Van jou en mij door de jaren heen. Dan loop je terug in mijn wereld; Gisteren komt terug, And now you're... [Chorus]