Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas e felipe Songtekst: dig dig

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas e felipe - dig dig ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van dig dig? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas e felipe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas e felipe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals dig dig .

Origineel

Eu não tenho culpa se eu tenho dinheiro. Sou bonito, sou gostoso. Sou humilde o tempo inteiro. Não tenho culpa se eu tô na moda. Quando eu chego as mina pira. E é ai que você roda. Aumenta o som. Trás o chandom. Me dê um uísque,. Red Label pra galera que isso aqui tá muito bom (2x). É pancadão, o som não para. ninguém tira se prepara. Que é ai que as mina pira. É dig dig,o dig dig dig dig. É ai que as mina pira dig dig dig dig (2x). Com lucas e felipe. É dig dig,o dig dig dig dig. É ai que as mina pira

 

Vertaling

Het is niet mijn schuld dat ik geld heb. Ik ben knap, ik ben heet. Ik ben de hele tijd nederig. Het is niet mijn schuld als ik modieus ben. Als ik aankom, worden de meisjes gek. En dat is wanneer je je omdraait. Zet het harder. Breng het chandom. Geef me een whisky. Red Label voor de mensen dat dit echt goed is (2x). Het is pancadão, het geluid houdt niet op. Niemand stapt uit, maak je klaar. Dat is waar de meisjes gek worden. Het is graaf graaf graaf graaf graaf. Dat is waar de meisjes gek worden, graaf graaf graaf graaf (2x). Met Lucas en Felipe. Het is graaf graaf graaf graaf graaf. Dat is waar de meisjes gek worden