Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas e felipe Songtekst: só porque você quer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas e felipe - só porque você quer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van só porque você quer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas e felipe! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas e felipe en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals só porque você quer .

Origineel

Só porque você quer. Você manda, eu obedeço. Por que você quer. Me viro do avesso. Pra te agradar, tô em suas mãos. Ahh, tá bom!. Só por que você quer. Eu mudo as amizades. Por que você quer. Faço suas vontades. Senta pra esperar, de pé você vai cansar!. Sempre foi assim. Tudo tem que ser do seu jeito. Quer mandar em mim, ahh esqueci.... Você não tem defeito!. Perfeita demais, mais quando erra assusta. Só não é capaz de voltar atrás e pedir desculpas. Não posso aceitar, vou te deixar. Já passou da hora!. Você quer brincar, me dominar.. Mas não vai ser agora.. . by leo Martinez Junior

 

Vertaling

Gewoon omdat je het wilt. U beveelt, ik gehoorzaam. Omdat jij dat wilt. Ik keer mezelf binnenstebuiten. Om u te behagen, ben ik in uw handen. Ahh, dat is goed. Alleen omdat jij dat wilt. Ik verander vriendschappen. Omdat jij dat wilt. Ik doe wat jij wilt. Ga zitten om te wachten, je wordt moe van het opstaan. Zo is het altijd geweest. Alles moet op jouw manier. Je wilt de baas over me spelen, dat was ik vergeten. Je bent onberispelijk. Te perfect, maar als je een fout maakt, word je bang. Je kunt gewoon niet teruggaan en je verontschuldigen. Ik kan het niet accepteren, ik ga bij je weg. Het is de hoogste tijd! Als je wilt spelen, domineer me dan... Maar dat zal het nu niet zijn... door Leo Martinez Junior