Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas e gabriel Songtekst: as moda que toca

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas e gabriel - as moda que toca ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van as moda que toca? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas e gabriel! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas e gabriel en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals as moda que toca .

Origineel

São as moda que toca. truvando e eu dançando. Com o Copo Trincando. Tô largado na farra e zuando. São as moda que toca. Eita é nóis. Vem pra cá. O moído tem hora só pra começar. Tudo pronto, a viola afinada e as pinga no jeito. E pra miorar, as muié já no portão. Cantando aqueles modão. Mas que trem arrumado que toca no meu coração. São as moda que toca. truvando e eu dançando. Com o Copo Trincando. Tô largado na farra e zuando. São as moda que toca. Eita é nóis

 

Vertaling

Het is de mode die speelt. Truvando en ik dansen. Met het barstende glas. Ik ben aan het feesten en plezier aan het maken. Het is de mode die speelt. Dat zijn wij. Kom eens hier. De moído's hebben net tijd om te beginnen. Alles is klaar, de gitaar is gestemd en de cokes zijn in orde. En om het nog erger te maken, de vrouwen al bij de poort. Die modo-liedjes zingend. Maar wat een keurig treintje dat mijn hart raakt. Het is de mode die speelt. truvando e eu dançando. Met het barstende glas. Ik ben aan het feesten en plezier aan het maken. Het is de mode die speelt. Wij zijn het.