Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas higor lima Songtekst: depois da euforia

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas higor lima - depois da euforia ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van depois da euforia? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas higor lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas higor lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals depois da euforia .

Origineel

A pia tá cheia, tá tudo bagunçado. Meu quarto cheirando a bebida. No chão bitucas de cigarro. Hoje cedo me olhei no espelho. Tô barbudo, precisando cortar o cabelo. Perdi o sorriso de sempre. Dá pra ver que ando tão carente. Ainda não me acostumei com o fato. De te ver sorrindo em outros braços. E você quer mentir pra quem meu bem. Sei que tá sofrendo também. Depois da euforia da balada pensa em mim. Mesmo beijando outras bocas. Quer meu corpo aí. Me liga no privado que eu sei. Tá querendo sentir na cama meu fogo outra vez!

 

Vertaling

De gootsteen is vol, alles is overhoop gehaald. Mijn kamer ruikt naar drank. Op de vloer sigarettenpeuken. Eerder vandaag keek ik in de spiegel. Ik heb een baard, ik moet naar de kapper. Ik verloor mijn gebruikelijke glimlach. Je kunt zien dat ik zo behoeftig ben. Ik kan er nog steeds niet aan wennen dat om je te zien lachen in andere armen. En je wilt liegen tegen wie, mijn lieveling. Ik weet dat jij ook lijdt. Na de euforie van het feest, denk aan mij. ook al kus je andere monden. Je wilt mijn lichaam daar. Bel me privé en ik zal het weten. Je wilt mijn vuur in bed weer voelen!