Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas higor lima Songtekst: espero sua volta

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas higor lima - espero sua volta ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van espero sua volta? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas higor lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas higor lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals espero sua volta .

Origineel

Nessa noite eu quero me deitar no colo seu, revelar. O amor que se escondeu. Dentro do meu peito, por tanto tempo. Nessa noite só a lua é quem pode nos ver. Quando meu corpo no seu se envolver. Revelando todo esse amor em forma de prazer. E eu já espero a sua volta. Pra preencher tudo aquilo que me falta. Meu coração hoje só sabe te amar. Por outra em seu lugar não vai mudar em nada. Espero a sua volta

 

Vertaling

Die nacht wil ik op je schoot liggen, onthullen. O amor que se escondiu. In mijn borst, al zo lang. Op deze avond is er alleen geluk wat we kunnen zien. Quando meu corpo no seu corpo se envolve. Het onthullen van al deze liefde in de vorm van plezier. Ik wacht nu al op je komst. Pra preencher tudo aquilo que me falta. Mijn hart weet vandaag alleen hoe het van je moet houden. En in zijn eigen plaats zal hij nooit veranderen. Ik wacht tot je terugkomt