Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas higor lima Songtekst: sem comparação

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas higor lima - sem comparação ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van sem comparação? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas higor lima! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas higor lima en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals sem comparação .

Origineel

Pega o seu celular, vai no banheiro sei lá. Dá um jeito de disfarçar e me liga agora, liga agora. tô com saudade de ouvir, a sua voz me chama. Manda localização que eu te busco agora, te levo embora. ninguém precisa saber que eu tô indo aí. inventa uma desculpa boba diz vai dormir. Diz que já deu sua hora e sua mãe já ligou. A gente tá à meia hora do meu cobertor. E vai rola vai eu e você lá em casa. Cama bagunçada e roupa no chão. E vai querer mais já tá ligada. Que nossa pegada é quente sem comparação

 

Vertaling

Pak je mobiel, ga naar de wc of wat dan ook. Doe een manier om je te vermommen en bel me nu, bel me nu. Ik mis je stem die me roept. Ik haal je nu op, neem je mee. Niemand hoeft te weten dat ik kom. Verzin een stom excuus en zeg dat je moet gaan slapen. Zeg dat het jouw tijd is en dat je moeder al gebeld heeft. We zijn een half uur verwijderd van mijn deken. En het zal jij en ik thuis zijn. Een rommelig bed en kleren op de vloer. En je zult meer willen, je bent al verbonden. Dat onze shit heet is en ongeëvenaard