Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas lucco Songtekst: adivinha

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas lucco - adivinha ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van adivinha? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas lucco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas lucco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals adivinha .

Origineel

Adivinha quem ficou comigo hoje?. Você ligou pra sua amiga. Pra desabafar. Pra falar mal de mim. Que vai me deixar. Você foi falando. Passando a minha ficha. Você foi me xingando. E ela só botando pilha. Mandou no celular. Um recadinho te apoiando. Comentou na sua foto: "miga eu te amo". Vou te falar um lance. Senta na cadeira. Ela é a sua amiga mesmo?. Cê têm certeza?. Adivinha quem ficou comigo hoje?. Aham aham foi ela mesmo. Adivinha quem ficou comigo hoje?. Aham aham foi ela mesmo!. Furou seus olhos com os dois dedos. Agora viu, aprende, toma jeito. Ela foi dando tapinha nas suas costas. Você saia ela vinha na minha cola. Adivinha quem ficou comigo hoje?. Aham aham foi ela mesma. Adivinha quem ficou comigo hoje?. Aham aham foi ela mesmo!

 

Vertaling

Raad eens wie er vandaag bij me bleef? Je belde je vriend. Om het van je af te zetten. Om me zwart te maken. Dat je me gaat verlaten. Je bleef maar praten. Ik geef mijn dossier door. Je was me aan het vervloeken. En ze maakt het me gewoon moeilijk. Ze stuurde me een bericht op mijn gsm. Een kleine boodschap om je te steunen. Ze reageerde op je foto: "Meisje ik hou van je". Laat me je iets vertellen. Ga in de stoel zitten. Is ze echt je vriendin? Ben je zeker? Raad eens wie er vandaag bij me bleef? Yep, yep, yep, zij is het. Raad eens wie er vandaag bij me bleef? Yep, yep, dat deed ze. Ze prikte met haar twee vingers in haar ogen. Nu zie je, leer, krijg grip. Ze klopte je op de rug. Jij zou weggaan en zij zou achter mij aankomen. Raad eens wie er vandaag bij me bleef? Yep, yep, yep, zij was het. Raad eens wie er vandaag bij me bleef? Ja, ja, ja, zij was het!