Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas lucco Songtekst: e daí se eu sofri

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas lucco - e daí se eu sofri ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van e daí se eu sofri? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas lucco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas lucco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals e daí se eu sofri .

Origineel

Me explica a piada. Até agora ninguém entendeu ou deu risada. Onde tá a graça?. Em levar quem tanto te acolheu. Pra essa enrascada. Eu me mantive perto, não pude evitar. A queda foi certeira. Mas vou me levantar. Eu perdi o equilíbrio, o juízo, assumo!. Fiquei na corda bamba, sem luz no escuro. No escuro.... Tudo bem eu caí. No seu conto, na história. Mas sobrevivi. Me diz quem é mais forte agora?. E daí se eu sofri?. Pelo menos caindo deu pra aprender. Que o nosso fim. Foi o meu único momento feliz. Com você!. Eu me mantive perto, não pude evitar. A queda foi certeira. Mas vou me levantar. Eu perdi o equilíbrio, o juízo, assumo!. Fiquei na corda bamba, sem luz no escuro. No escuro.... Tudo bem eu caí. No seu conto na história. Mas sobrevivi. Me diz quem é mais forte agora?. E daí se eu sofri?. Pelo menos caindo deu pra aprender. Que o nosso fim. Foi o meu único momento feliz.... E daí se eu sofri?. Pelo menos caindo deu pra aprender. E que o nosso fim. Foi o meu único momento feliz. Com você!

 

Vertaling

Leg me de grap eens uit. Tot nu toe heeft niemand het begrepen of gelachen. Wat is er zo grappig? Met de mensen die je zo in huis namen. in deze puinhoop. Ik bleef dichtbij, ik kon het niet helpen. De val was een zekerheid. Maar ik zal opstaan. Ik verloor mijn evenwicht, mijn verstand, neem ik aan! Ik zat op een koord, geen licht in het donker. In het donker.... Het is goed, ik viel. In jouw verhaal, in het verhaal. Maar ik heb het overleefd. Zeg me wie er nu sterker is? Dus wat als ik geleden heb? Door te vallen heb je tenminste geleerd. Dat is ons einde. was mijn enige gelukkige moment. Met jou. Ik bleef dichtbij, ik kon het niet helpen. De val was zeker. Maar ik zal opstaan. Ik verloor mijn evenwicht, mijn verstand, neem ik aan! Ik zat op een koord, geen licht in het donker. In het donker.... Oké, ik ben gevallen. In jouw verhaal in het verhaal. Maar ik heb het overleefd. Zeg me wie er nu sterker is? Dus wat als ik geleden heb? Als ik viel, leerde ik tenminste. Dat is ons einde. Was mijn enige gelukkige moment .... Dus wat als ik geleden heb? Als ik viel, leerde ik tenminste. En dat is ons einde. Was mijn enige gelukkige moment. Met jou!