Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucas lucco Songtekst: posto 24h

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucas lucco - posto 24h ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van posto 24h? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucas lucco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucas lucco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals posto 24h .

Origineel

O tira gosto esfriou. A cerveja esquentou. O cigarro queimou a ponta do meu dedo. Essa festa acabou. Meus amigos vazou. E a dona do bar tá fechando mais cedo. E aonde é que meu coração fica nessa hora. Qualquer homem durão nesse momento chora. Sem ela na minha casa eu não me sinto bem. Eu sem amor e sem bebida sou um zé ninguém. E o posto 24h é o point dos largados. Olha eu virado bebendo por ela. E o povo abastecendo indo pro trabalho

 

Vertaling

De strip is afgekoeld. Het bier werd heet. De sigaret brandde het topje van mijn vinger. Dit feest is voorbij. Mijn vrienden zijn vertrokken. En de eigenaar van de bar gaat vroeg dicht. En waar gaat mijn hart op dit punt heen? Elke harde man op dit moment huilt. Zonder haar in mijn huis voel ik me niet goed. Zonder liefde en drank ben ik een niemand. En het 24h benzinestation is het punt van de dump. Kijk hoe ik me omdraai om voor haar te drinken. En de mensen die naar hun werk gaan