Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lucas & Steve Songtekst: Make It Right

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lucas & Steve - Make It Right ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Make It Right? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lucas & Steve! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lucas & Steve en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Make It Right .

Origineel

I know that I want you I know that I need you But I can't pretend that This'll make it right You whisper your name But I can't hear you Don't leave me behind Lend me your hand I can feel them I think they're closing in Don't leave me behind Lend me your hand Let me feel you By my side Be where I can hear you I long to feel

 

Vertaling