Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucero Songtekst: entre la espada y la pared

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucero - entre la espada y la pared ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van entre la espada y la pared? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals entre la espada y la pared .

Origineel

Si no miro a tus ojos Es porque quiero verte Si no toco hoy tus manos Es porque quiero tenerte Si al venir tu, yo doy vuelta Es porque quiero abrazarte Si en todo te contradigo Es porque yo estoy contigo Entre la espada y la pared Entre mi amor y mi orgullo Queriendo ser sol y siendo luna Cosechando solo llanto Entre la espada y la pared Entre mi ayer y mi presente Doy cinco pasos hacia el frente Y no tengo valor Retrocedo otra vez Y vuelvo a quedar como antes Entre la espada y la pared Si te soy indiferente Es porque quiero buscarte, Si me escurro entre la gente Es porque quiero encontrarte Si al venir tu yo doy vuelta Es porque quiero abrazarte Si en todo te contradigo Es porque yo estoy contigo

 

Vertaling

Als ik niet in je ogen kijk Het is omdat ik je wil zien Als ik vandaag je handen niet aanraak Het is omdat ik je wil hebben Als ik niet in je ogen kijk, is dat omdat ik je wil zien Het is omdat ik je wil vasthouden Als ik je in alles tegenspreek Het is omdat ik bij jou ben Between a rock and a hard place Tussen mijn liefde en mijn trots De zon willen zijn en de maan zijn Alleen tranen oogsten Between a rock and a hard place Tussen mijn gisteren en mijn heden Ik doe vijf stappen vooruit En ik heb geen moed Ik ga weer terug En ik ben terug waar ik eerder was Between a rock and a hard place Als ik onverschillig voor je ben Het is omdat ik je wil zoeken, Als ik door de menigte glip Het is omdat ik je wil vinden Als ik me omdraai als je naar me toekomt Het is omdat ik je wil omhelzen Als ik je in alles tegenspreek Het is omdat ik bij jou ben