Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucero Songtekst: joining the army

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucero - joining the army ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van joining the army? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucero! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucero en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals joining the army .

Origineel

Told you I was joining the army, had no excuse Seemed the right thing to do And you called me a fool Said I'd come back mean and cruel I said I just wanted to make my grandfather proud Even though he's not around Been gone since, I was thirteen I'm still worried what he'd think about me Playing this guitar just ain't gonna cut it, for long I mean singing these songs don't compare to what he did over there Need to prove I can carry my share Take on my own load and bear To me it all seems fair.

 

Vertaling

Ik zei toch dat ik bij het leger ging, ik had geen excuus. Leek het juiste ding om te doen En je noemde me een dwaas Zei dat ik gemeen en wreed terug zou komen Ik zei dat ik alleen mijn opa trots wilde maken. Ook al is hij er niet meer. Ik ben al weg sinds ik dertien was. maak ik me nog steeds zorgen over wat hij van me zou denken Op deze gitaar spelen is niet genoeg, voor lang Ik bedoel, deze liedjes zingen is niet te vergelijken met wat hij daar deed. Ik moet bewijzen dat ik mijn deel kan dragen Take on my own load and bear Voor mij lijkt het allemaal eerlijk.