Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luciano js Songtekst: elo de amor

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luciano js - elo de amor ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van elo de amor? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luciano js! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luciano js en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals elo de amor .

Origineel

Um amor assim. Não verei igual ao teu Jesus. Um amor assim. Que tocou o meu coração. Me tirou das trevas para a sua luz. O que estava morto restaurou Jesus. Nova criatura, pois tudo mudou. Ando lado a lado com meu Senhor. Elo de amor entre eu e Jesus. Só há, elo de amor. Meu coração conduz. Elo de amor. Sou feliz de mais encontrei a paz. Com o meu Senhor

 

Vertaling

Een liefde als dat. Ik zal het niet zien zoals jouw Jezus. Een liefde als dat. Dat raakte mijn hart. Het bracht me uit de duisternis in uw licht. Wat dood was, herstelde Jezus. Een nieuw schepsel, want alle dingen zijn veranderd. Ik loop zij aan zij met mijn Heer. Link van liefde tussen mij en Jezus. Er is alleen, liefde link. Mijn hart leidt. Elo de amor. Ik ben te blij om vrede te vinden Met mijn Heer