Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luciano Songtekst: lord give me strength

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luciano - lord give me strength ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van lord give me strength? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luciano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luciano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals lord give me strength .

Origineel

Give me faith, oh Jah, I pray To face another day, oh Lord, give me strength to face another day Carry on life's road, carry all my load Give me strength, oh Jah, to tarry on Oh my Lord Oh Alpha and Omega, the beginning and the end Please hear me when I plead All help already pass and all help for years to come Without who am I could not be Many are trying to leave you outta their lives But I wouldn't be so unwise And so I promise to serve thee Oh my Lord and I beg thee some mercy Lord, give me strength to face another day To journey along life's road to carry my heavy load Give me strength oh Jah to tarry on Oh my Lord Life has become a burden, living in this evil system Oh Jah, please strengthen me I cannot make it along, I need you as my own Oh Jah, I call on thee Some are trying to leave you out of their lives But I wouldn't be so unwise And so I promise to serve thee with all my all And I beg thee some mercy Lord, give me strength to face another day Make it along life's road, carry all my load Give me strength to tarry on Oh my lord Say, give me strength, oh Jah, to carry on And do thy holy word Give me strength that I can make my stand Above the sinking sand Many are trying to leave you outta their lives But I wouldn't be so unwise And so I promise to serve thee with all my all And I'm begging thee mercy Lord, give me strength to face another day To make it along life's road and carry all my load Give me strength, oh Jah, to tarry on Oh my Lord Jah, give me strength

 

Vertaling

Geef me geloof, oh Jah, ik bid Om een andere dag aan te kunnen, oh Heer, geef me kracht om een nieuwe dag tegemoet te gaan Ga door op de weg van het leven, draag al mijn last Geef me kracht, oh Jah, om door te gaan Oh mijn Heer Oh Alpha en Omega, het begin en het einde Hoor mij alstublieft als ik smeek Alle hulp reeds voorbij en alle hulp voor de komende jaren Zonder wie ik ben zou ik niet kunnen zijn Velen proberen U uit hun leven te laten Maar ik zou niet zo onverstandig zijn En zo beloof ik U te dienen Oh mijn Heer en ik smeek U om genade Heer, geef me kracht om een nieuwe dag tegemoet te gaan Om te reizen op de weg van het leven om mijn zware last te dragen Geef me kracht oh Jah om door te gaan Oh mijn Heer Het leven is een last geworden, levend in dit slechte systeem Oh Jah, alstublieft versterk me Ik red het niet, ik heb U nodig als mijn eigen Oh Jah, ik roep U aan Sommigen proberen U uit hun leven te bannen Maar ik zou niet zo onverstandig zijn En daarom beloof ik U te dienen met alles wat ik heb En ik smeek U om genade Heer, geef me kracht om een nieuwe dag tegemoet te gaan Maak het op de weg van het leven, draag al mijn last Geef mij de kracht om door te gaan Oh mijn Heer Zeg, geef me kracht, oh Jah, om door te gaan En Uw heilige woord te doen Geef mij kracht dat ik stand kan houden Boven het zinkende zand Velen proberen U uit hun leven te laten Maar ik zou niet zo onverstandig zijn En daarom beloof ik U te dienen met alles wat ik heb. En ik smeek U om genade Heer, geef me kracht om een nieuwe dag tegemoet te gaan Om het te maken op de weg van het leven en al mijn last te dragen Geef me kracht, oh Jah, om door te gaan Oh mijn Heer Jah, geef me kracht