Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lucina Songtekst: Changend The Locks

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lucina - Changend The Locks ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Changend The Locks? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lucina! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lucina en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Changend The Locks .

Origineel

"Changed The Locks" [Intro; all verses have these chords] I changed the lock on my front door so you can't see me anymore And you can't come inside my house, and you can't lie down on my couch I changed the lock on my front door I changed the number on my phone so you can't call me up at home And you can't say those things to me that make me fall down on my knees I changed the number on my phone I changed the kind of car I drive so you can't see me when I go by And you can't chase me up the street, and you can't knock me off of my feet I changed the kind of car I drive I changed the kind of clothes I wear so you can't see me anywhere And you can't spot me in a crowd, and you can't call my name out loud I changed the kind of clothes I wear I changed the tracks underneath the train so you can't find me again And you can't trace my path, and you can't hear my laugh I changed the tracks underneath the train [guitar solo] I changed the name of this town so you can't follow me down And you can't touch me like before, and you can't make me want you more I changed the name of this town I changed the lock on my front door, I changed the number on my phone I changed the kind of car I drive, I changed the kind of clothes I wear I changed the tracks underneath the train, I changed the name of this town I changed the name of this town I changed the name of this town

 

Vertaling

"De sluizen veranderd" [Intro; Alle versies hebben deze akkoorden] Ik heb het slot op mijn voordeur veranderd, zodat je me niet meer kan zien En je kan niet in mijn huis komen en je kan niet op mijn bank liggen Ik heb het slot op mijn voordeur veranderd Ik heb het nummer op mijn telefoon gewijzigd, zodat je me niet thuis kunt bellen En je kan die dingen niet tegen mij zeggen die me op mijn knieën laten vallen Ik heb het nummer op mijn telefoon gewijzigd Ik veranderde het soort auto dat ik rijd, zodat je me niet kan zien als ik erbij ga En je kan me niet op de straat achtervolgen, en je kan me niet van mijn voeten kloppen Ik heb het soort auto dat ik bestuur, veranderd Ik heb het soort kleren die ik draag veranderd, zodat je mij niet overal kunt zien En je kan me niet in een menigte bevinden, en je kan mijn naam niet hardop noemen Ik heb de soort kleding die ik draag veranderd Ik heb de tracks onder de trein veranderd, zodat je me niet meer kan vinden En je kan mijn pad niet traceren, en je kan mijn lach niet horen Ik heb de tracks onder de trein veranderd [Gitaarsolo] Ik heb de naam van deze stad veranderd, zodat je me niet kan volgen En je kan me niet eerder aanraken, en je kan me niet maken dat ik je meer wil Ik heb de naam van deze stad veranderd Ik heb het slot op mijn voordeur veranderd, ik heb het nummer op mijn telefoon gewijzigd Ik heb het soort auto veranderd die ik bestuur, ik heb het soort kleren die ik draag veranderd Ik heb de tracks onder de trein veranderd, ik veranderde de naam van deze stad Ik heb de naam van deze stad veranderd Ik heb de naam van deze stad veranderd