Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucinda williams Songtekst: come on

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucinda williams - come on ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van come on? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucinda williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucinda williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals come on .

Origineel

Dude I'm so over you You don't even have a clue All you did was make me blue You didn't even make me, come on! You're so self-involved You're in some kind of fog You're hung up on your hog You didn't even make me, come on! You think you're in hot demand But you don't know where to put your hand Let me tell you where you stand You didn't even make me, come on! Dude you're so fired Shut up, I'm not inspired All I'm feeling now is tired You didn't even make me, come on! You weren't even worth it I'm sorry I ever flirted The effort wasn't even concerted You didn't even make me, come on! All you do is talk the talk You can't back it up with your walk You can't light my fire, so fuck off You didn't even make me, come on!

 

Vertaling

Ik ben zo over je heen. Je hebt niet eens een idee. Alles wat je deed was me blauw maken Je hebt me niet eens gemaakt, kom op! Je bent zo met jezelf bezig. Je bent in een soort mist. Je bent opgehangen aan je varken Je hebt me niet eens gemaakt, kom op! Je denkt dat je in trek bent Maar je weet niet waar je je hand moet leggen Laat me je vertellen waar je staat Je hebt me niet eens gemaakt, kom op! Gast, je bent zo ontslagen. Hou je mond, ik ben niet geïnspireerd. Alles wat ik nu voel is moe. Je hebt me niet eens gemaakt, kom op! Je was het niet eens waard. Het spijt me dat ik ooit geflirt heb. De inspanning was niet eens gecoördineerd Je hebt me niet eens gemaakt, kom op! Alles wat je doet is praten Je kunt het niet waarmaken Je kan mijn vuur niet aansteken, dus rot op Je hebt me niet eens gemaakt, kom op!