Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lucinda williams Songtekst: drop down daddy

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lucinda williams - drop down daddy ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van drop down daddy? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lucinda williams! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lucinda williams en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals drop down daddy .

Origineel

You can drop down, Daddy Let your Mama see You got something, baby That keeps on worrying me Well, my mama won't allow me To fool around late at night Said: "You may be too young Some men might not treat you right" Well, the Jack of Diamonds Told the Queen of Spades: "Oh, come on, babe Let's talk and creep away" Oh my, my mama won't allow me To fool around all night long Said: "You may be too young Some men might treat you wrong" Well, stop scratching on my window Stop knocking on my screen You're an evil man And I know this what you mean Well, my mama won't allow me To fool around late at night Said: "You may be too young Some men might not treat you right" Well, you know some of these men Full of so much job Got a handful of "gimme" Mouthful of much or bly Oh my, my mama won't allow me To fool around all night long Said: "You may be too young Some men might treat you wrong" Well, if you see me coming Through your woman outdoors I ain't no stranger I've been here before But my mama won't allow me To fool around late at night Said: "You may be too young Some men might not treat you right" You can drop down, Daddy Let your Mama see You got something, baby That keeps on worrying me Oh my, my mama won't allow me To fool around all night long Said: "You may be too young Some men might treat you wrong" Said: "You may be too young Some men might treat you right"

 

Vertaling

Je kunt naar beneden vallen, papa Laat je mama zien Je hebt iets, baby Dat blijft me zorgen baren Nou, mijn moeder zal me niet toestaan Om 's avonds laat te rotzooien Ze zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen behandelen je misschien niet goed. Nou, de Ruitenboer Vertelde de schoppenvrouw: "Oh, kom op, schat Laten we praten en wegkruipen. Oh jee, mijn moeder zal me niet toestaan Om de hele nacht te rotzooien Ze zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen zouden je verkeerd kunnen behandelen" Nou, stop met krassen op mijn raam Stop met kloppen op mijn scherm Je bent een slechte man En ik weet wat je bedoelt. Nou, mijn moeder zal me niet toestaan Om 's avonds laat te rotzooien Ze zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen behandelen je misschien niet goed. Nou, je kent sommige van deze mannen vol met zoveel werk Hebben een handvol "geef me" Mouthful of much or bly Oh jee, mijn moeder zal me niet toestaan Om de hele nacht te rotzooien Ze zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen zouden je verkeerd kunnen behandelen" Wel, als je me ziet aankomen Door je vrouw buiten Ik ben geen vreemde Ik ben hier eerder geweest But my mama won't allow me Om 's avonds laat rond te dollen Ze zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen behandelen je misschien niet goed. Je kunt je laten vallen, papa Laat je moeder zien Je hebt iets, baby That keeps on worrying me Oh jee, mijn moeder zal me niet toestaan Om de hele nacht te rotzooien Ze zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen zouden je verkeerd kunnen behandelen" Zei: "Je bent misschien te jong Sommige mannen zouden je goed kunnen behandelen"