Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ludacris Songtekst: get lit

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ludacris - get lit ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van get lit? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ludacris! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van ludacris en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals get lit .

Origineel

[Pre-Hook] When the liquor get up in me When the liquor get up in me When the liquor get up in me When the liquor get up in me [Pre-Hook 1] I'm a motherfuckin' beast (When the liquor get up in me) Tell these niggas clear the streets (When the liquor get up in me) I'll be all up in my zone (When the liquor get up in me) I ain't never going home (When the liquor get up in me) [Hook] Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT [Verse 1] Ima drink until i'm drunk (drunk), smoke until i'm high (high) Hustle till i ball (ball), get money till i die (die) These haters want my paper and the snakes is out to get me So when i leave this bitch i'm taking everything with me With my wrist glowing and my fist throwing And my Lamborghini Aventador sneak it on the block Been going and i been flowing i gotta say that Ludacris, a nigga never gonna stop Hanging with women that's loving them drugs Neighborhood call me the plug of the plug Poppin' a pill and then jump in the tub We buy out the bar, we buy out the club Got a black, AMX, I left home, no Visa Talk money, and my money, talk back, like Caesar Mix soda, with the syrup, we be leaning like the Tower of Pisa And if y'all don't fuck with us, then we don't fuck with y'all either [Pre-Hook 1] I'm a motherfuckin' beast (When the liquor get up in me) Tell these niggas clear the streets (When the liquor get up in me) I'll be all up in my zone (When the liquor get up in me) I ain't never going home (When the liquor get up in me) [Hook] Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT [Bridge] I'm talking 1 shot, 2 shots, 3 shots, 4 How many shots to hit the motherfucking floor You sipping man, quit tripping man, stop acting like a ho Waitress said another round? I said you already know [Verse 2] You see I started from nothing and made it up outta the hood Dollar and a dream and I made what I could Fifty to a hundred, then a hundred to a grand Then a grand to a milli, nigga really what's good Its wood in the whip the wood like a wood shop Neighbor's all think that I cook rocks No peace in the streets Really got me thinking ain't no such thing as a good cop My neck froze and my ice steel Flows, rappers just bite still Platinum plaques, three Grammy's I'd said I Made It like Mike Will With coupes all on that freeway Pockets on Gabby Sidibe Got cake and women blowing like everyday is my b-day [Pre-Hook 2] We be getting mighty bold (When the liquor get up in her) She be sliding down that pole (When the liquor get up in her) She be shaking it for daddy (When the liquor get up in her) Getting freaky in the Caddy (When the liquor get up in her) [Hook] Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT [Verse 3] She dragging a mink coat got PETA pissed its a pity A titans like Tennessee but she chiefing like Kansas City She love it when she get tipsy and strip to the core essentials With her legs sprawled out like the Air Jordan's symbols She be twenty thousand feet in my apartment in the sky Y'all hoes just drink and drive, my woman just drink and fly She a lady in the street ain't nothing fake about her booty She call me for special ops, I told her that's my Call of Duty [Pre-Hook 2] She be getting mighty bold (When the liquor get up in her) She be sliding down that pole (When the liquor get up in her) She be shaking it for daddy (When the liquor get up in her) Getting freaky in the Caddy (When the liquor get up in her) [Hook] Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT

 

Vertaling

[Pre-Hook] Als de drank in me opkomt Als de drank in me opkomt Als de drank in me opkomt Als de drank in me opkomt [Pre-Hook 1] I'm a motherfuckin' beast (When the liquor get up in me) Tell these niggas clear the streets (When the liquor get up in me) I'll be all up in my zone (When the liquor get up in me) I ain't never going home (When the liquor get up in me) [Hook] Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) AHH SHIT Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) AHH SHIT [Verse 1] Ima drink till i'm drunk (dronken), smoke till i'm high (high) Hustle till i ball (bal), get money till i die (sterf) Deze haters willen mijn papier en de slangen zijn erop uit om me te krijgen Dus als ik deze teef verlaat, neem ik alles met me mee. Met mijn pols gloeiend en mijn vuist gooiend And my Lamborghini Aventador sneak it on the block Ik ga en ik vloeit, ik moet zeggen dat Ludacris, een neger nooit zal stoppen. Rondhangen met vrouwen die van drugs houden Neighborhood call me the plug of the plug Poppin 'een pil en spring dan in het bad We kopen de bar uit, we kopen de club uit Got a black, AMX, I left home, no Visa Praat over geld, en mijn geld, praat terug, zoals Caesar Mix soda, met de siroop, we leunen als de toren van Pisa And if you'all don't fuck with us, then we don't fuck with y'all either [Pre-Hook 1] I'm a motherfuckin' beast (When the liquor get up in me) Tell these niggas clear the streets (When the liquor get up in me) I'll be all up in my zone (When the liquor get up in me) I ain't never going home (When the liquor get up in me) [Hook] Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) AHH SHIT Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) Get lit (Get lit) AHH SHIT [Bridge] Ik heb het over 1 shot, 2 shots, 3 shots, 4 Hoeveel shots om de motherfucking vloer te raken Je drinkt man, stop met trippen man, stop met je te gedragen als een hoer Zei de serveerster nog een rondje? Ik zei dat je het al weet. [Verse 2] Zie je, ik ben met niets begonnen en heb het gemaakt uit de buurt Dollar en een droom en ik verdiende wat ik kon. Vijftig naar honderd, dan honderd naar duizend Dan van duizend naar een miljoen, nigga echt wat is goed Het hout in de zweep het hout als een houtwinkel Buren denken allemaal dat ik stenen kook Geen vrede in de straten Het zette me aan het denken dat er niet zoiets bestaat als een goede agent Mijn nek bevroren en mijn ijs staal Flows, rappers just bite still Platinum plaques, three Grammy's I'd said I Made It like Mike Will With coupes all on that freeway Pockets on Gabby Sidibe Got cake and women blowing like everyday is my b-day [Pre-Hook 2] We be getting mighty bold (When the liquor get up in her) She be sliding down that pole (When the liquor get up in her) She be shaking it for daddy (When the liquor get up in her) Getting freaky in the Caddy (When the liquor get up in her) [Hook] Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT [Verse 3] She dragging a mink coat got PETA pissed its a pity A titans like Tennessee but she chiefing like Kansas City She love it when she get tipsy and strip to the core essentials With her legs spraw out like the Air Jordan's symbols She be twenty thousand feet in my apartment in the sky Jullie hoeren drinken en rijden, mijn vrouw drinkt en vliegt Ze is een dame op straat, er is niets nep aan haar kontje She call me for special ops, I told her that's my Call of Duty [Pre-Hook 2] She be getting mighty bold (When the liquor get up in her) She be sliding down that pole (When the liquor get up in her) She be shaking it for daddy (When the liquor get up in her) Getting freaky in the Caddy (When the liquor get up in her) [Hook] Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT Get lit (get lit) Get lit (get lit) Get lit (get lit) AHH SHIT