Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ludmila ferber Songtekst: ao teu encontro

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ludmila ferber - ao teu encontro ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van ao teu encontro? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ludmila ferber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van ludmila ferber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals ao teu encontro .

Origineel

Alta madrugada vai,. Já estou deitado mas,. Ouço Deus me chamar. Sua voz suave é como um sussurro. Ouço Deus me chamar. Meu coração se aperta eu ando tão. Cansado tenho trabalhado tanto. Meu coração se aperta ao ouvi-lo. Me chamando, me chamando,. Me chamando, me chamando. (Refrão). Eu vou. Já estou indo ao teu encontro Senhor. Vou correndo ao teu encontro. Eu vou. Já estou indo ao teu encontro senhor. Vou correndo ao teu encontro. Nem que seja pra ficarmos em silencio a sós. Nem que seja. simplesmente pelo prazer de ouvir tua voz. Não há como desprezar o teu chamado. Não há como rejeitas tua presença. Eu vou, estou indo ao teu encontro Senhor ...

 

Vertaling

Hoge dageraad gaat,. Ik lig al in bed, maar... Ik hoor God mij roepen. Zijn zachte stem is als een fluistering. Ik hoor God mij roepen. Mijn hart klampt zich samen ik loop zo. Moe, ik heb zo hard gewerkt Mijn hart klopt als ik hem hoor Roept me, roept me,. Roept me, roept me, roept me. (refrein). Ik kom eraan. Ik kom om U te ontmoeten Heer. Ik kom om je te ontmoeten. Ik kom eraan. Ik kom om U te ontmoeten Heer. Ik kom om je te ontmoeten. Al was het maar om alleen te zijn in stilte. Al was het maar voor het plezier om je stem te horen. Er is geen manier om je oproep te verachten. Er is geen manier om je aanwezigheid af te wijzen. Ik kom om u te ontmoeten, Heer...