Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ludmila ferber Songtekst: jardim secreto

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ludmila ferber - jardim secreto ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van jardim secreto? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ludmila ferber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van ludmila ferber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals jardim secreto .

Origineel

Oh, Senhor Amado Meu,. Quão precioso para mim é Te adorar. Te dar louvor quando em mim nada há. Que dizer ou que fazer. Se na angústia, eu for fiel a Ti, Jesus. E confiar no Teu poder de me livrar,. Me libertar, me restaurar a força de viver. A alva já vem!. Minha luz é o Senhor!. Nele eu tenho tudo,. Nele eu sou completo,. Ele é o meu Tesouro, meu Jardim Secreto

 

Vertaling

Oh, mijn geliefde Heer. Hoe kostbaar is het voor mij om U te aanbidden. Om U te loven terwijl er in mij niets is. Wat te zeggen of wat te doen. Als ik in moeilijkheden ben, trouw ik met U, Jezus. En vertrouw op Uw kracht om mij te verlossen. om me te bevrijden, om mijn kracht om te leven te herstellen. De dageraad komt! Mijn licht is de Heer. In hem heb ik alles. In hem ben ik compleet. Hij is mijn schat, mijn geheime tuin