Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ludmila ferber Songtekst: o teu trabalho é descansar em mim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ludmila ferber - o teu trabalho é descansar em mim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van o teu trabalho é descansar em mim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ludmila ferber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van ludmila ferber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals o teu trabalho é descansar em mim .

Origineel

Não tenha sobre ti. Um só cuidado qualquer que seja. Pois um somente um. Seria muito para ti. É Meu somente Meu todo trabalho. E o teu trabalho é descansar em Mim. É Meu somente Meu todo trabalho. E o teu trabalho é descansar em Mim. Não temas quando enfim. Tiveres que tomar decisão. Entrega tudo a Mim. Confia de todo coração. É Meu somente Meu todo trabalho. E o teu trabalho é descansar em Mim. É Meu somente Meu todo trabalho. E o teu trabalho é descansar em Mim

 

Vertaling

Ze geven niets om jou. Een zorg wat dan ook. Voor slechts één Zou te veel voor je zijn. Het is van Mij alleen. En je werk is om in Mij te rusten. Al mijn werk is van mij alleen. En je werk is om in Mij te rusten. Vrees niet wanneer eindelijk Je moet een beslissing nemen. Geef het allemaal aan mij. Vertrouw met heel je hart. Het is alleen aan mij om al het werk te doen. En je werk is om in Mij te rusten. Het is alleen aan mij om het te doen. En je werk is om in Mij te rusten