Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ludmila ferber Songtekst: preciso

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ludmila ferber - preciso ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van preciso? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ludmila ferber! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van ludmila ferber en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals preciso .

Origineel

Preciso ouvir a voz de Deus,. Saber o que Ele quer de mim.... Preciso aprender a depender de Deus cada vez mais.... Preciso andar debaixo da unção do meu Senhor,. Preciso ser mais servo. E servir com muito mais amor.. Preciso ouvir Deus me falar ainda que Ele vá me corrigir,. Preciso aprender a ser fiel até o fim,. Preciso andar debaixo de Sua poderosa mão,. Me abandonar nos braços de Jesus em plena adoração.. E aí eu sei que nada neste mundo pode me atingir. E aí eu sei que venço as fraquezas que há em mim. Naquela cruz abristes os braços e venceste tudo. Maior amor não há, Jesus. Tu és Maravilhoso, Maravilhoso.. Preciso ouvir a voz de Deus. Preciso ouvir Deus me falar...

 

Vertaling

Ik moet Gods stem horen. Om te weten wat Hij van mij wil.... Ik moet leren om meer en meer op God te vertrouwen .... Ik moet wandelen onder de zalving van mijn Heer. Ik moet meer een dienaar zijn. En dienen met veel meer liefde. Ik moet horen dat God tot me spreekt, ook al zal Hij me corrigeren. Ik moet leren trouw te zijn tot het einde. Ik moet onder Zijn machtige hand wandelen... mezelf overgeven in de armen van Jezus in volle aanbidding... En dan weet ik dat niets in deze wereld mij kan raken. En dan weet ik dat ik de zwakheden die in mij zijn, heb overwonnen. Aan dat kruis opende jij je armen en overwon alles. Er is geen grotere liefde, Jezus. Je bent geweldig, geweldig. Ik moet de stem van God horen. Ik moet God tot me horen spreken...