Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luis fonsi Songtekst: eterno

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luis fonsi - eterno ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van eterno? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luis fonsi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luis fonsi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals eterno .

Origineel

"Yo vagaba por la vida Preso de la soledad Perdido dentro de mi mismo Amando sin amar Despertar Significaba solo volver a llorar Muerindome de adversidad A la espera del naufragio Un milagro sucedi Apareci mi amor CORO: Eterno, magico Como un sueo Como en un cuento Extendi su mano como un arcangel Y me rescato Es una en un milln Mi amor eterno Desde entonces es mi unico Motivo mi verdad Su cuerpo es mi refugio Sus besos son mi paz Como imaginar Que mi alma gemela Me iba a encontrar Cuando mas me hacia falta Justo cuando en mi vida No quedaba una ilusin Aparecio mi amor CORO Hasta el fin Del tiempo Cuando la luna No quiera nunca mas salir Prometo Hoy y por siempre que sera mi amor Eterno......"

 

Vertaling

"Ik dwaalde door het leven Gevangene van eenzaamheid Verloren in mezelf Liefhebben zonder lief te hebben Wakker worden Bedoelde alleen om weer te huilen Sterven aan tegenspoed Wachten op de schipbreuk Er is een wonder gebeurd. Ik verscheen mijn liefde CHORUS: Eeuwig, magisch Als een droom. Als in een sprookje Ik strekte mijn hand uit als een aartsengel En redde mij Ze is één uit een miljoen Mijn eeuwigdurende liefde Sindsdien is hij mijn enige Motiveer mijn waarheid Haar lichaam is mijn toevluchtsoord Haar kussen zijn mijn vrede Hoe kan ik me voorstellen Dat mijn zielsverwant Ik ging mezelf vinden Toen ik het het meest nodig had Net wanneer in mijn leven Ik heb lang op je gewacht. Mijn liefde verscheen CHORUS Tot het einde Van de tijd Wanneer de maan Wil nooit meer naar buiten komen Ik beloof het. Vandaag en voor altijd zal het mijn liefde zijn Eternal ......"