Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luis fonsi Songtekst: no lo digas ms

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luis fonsi - no lo digas ms ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van no lo digas ms? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luis fonsi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luis fonsi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals no lo digas ms .

Origineel

Hoy que desperte no conoci tus besos Ya tus ojos no saben disimular No me atrevo a preguntar Lo que en el fondo se que va a pasar Se que te vas a ir No escondas la verdad Si te quite las ganas de intentar Se me olvido sentir No te supe cuidar Ya lo entendi no quieres regresar Pero no lo digas mas Yo sabia que se iba acabando mi tiempo Todo lo que sube tiene que bajar Me da miedo aceptar Lo que en le fondo se que va a pasar Se que te vas a ir No escondas la verdad Si te quite las ganas de intentar Se me olvido sentir No te supe cuidar Ya lo entendi no quieres regresar Pero no lo digas mas, no lo digas mas Siento que el aire se me acaba Al escuchar que no me amas Se que te vas a ir No escondas la verdad Si te quite las ganas de intentar... Se que te vas a ir (no me lo digas mas) No escondas la verdad (que yo te quite, que yo te quite las ganas de intentar) Si te quite las ganas de intentar Se me olvido sentir (se me olvido sentir) No te supe cuidar (noo te supe cuidar) Ya lo entendi no quieres regresar Pero no lo digas mas... Ouh no lo digas mas By KaTiiah...//

 

Vertaling

Ik heb nog nooit je kussen gekend vandaag toen ik wakker werd En je ogen weten niet hoe te verbergen Ik durf het niet te vragen Ik weet diep van binnen dat het gaat gebeuren Ik weet dat je gaat vertrekken Verberg de waarheid niet. Als ik je wens wegnam om te proberen Ik vergat te voelen Ik wist niet hoe ik voor je moest zorgen. Ik snap het, je wilt niet terugkomen. Maar zeg het niet meer. Ik wist dat mijn tijd bijna om was. Alles wat omhoog gaat moet naar beneden komen Ik ben bang om te accepteren Ik weet diep van binnen dat het gaat gebeuren Ik weet dat je weggaat. Verberg de waarheid niet. Als ik je wil wegnam om te proberen Ik vergat te voelen Ik wist niet hoe ik voor je moest zorgen. Ik snap het, je wilt niet terugkomen. Maar zeg het niet meer, zeg het niet meer Ik heb het gevoel dat ik geen lucht meer heb. Als ik hoor dat je niet van me houdt Ik weet dat je weggaat. Verberg de waarheid niet. Als ik je wens wegneem om het te proberen... Ik weet dat je weggaat (vertel het me niet meer) Verberg de waarheid niet, dat ik je wil om te proberen zal wegnemen. Als ik je wil wegneem om te proberen Ik vergat te voelen. I didn't know how to take care of you (Ik wist niet hoe ik voor je moest zorgen) Ik snap het, je wilt niet terug. Maar zeg het niet meer... Ouh zeg het niet meer Door KaTiiah...//