Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luis fonsi Songtekst: poco a poco

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luis fonsi - poco a poco ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van poco a poco? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luis fonsi! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luis fonsi en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals poco a poco .

Origineel

[Letra de "Poco A Poco"] [Intro] Ey Ouh [Verso 1] Poco a poco porque como el arte, para amarte hay que saber Poco a poco porque soy cobarde y al mirarte no acepté Poco a poco, ya se me hizo tarde, yo no te pienso perder No te pienso perder [Pre-Coro] Y hoy no existe nadie más que tú Ya sé que no hay nadie más que tú Que entre tanta gente sólo tú Que el amor es testigo De una vida contigo [Coro] Poco a poco me fui perdiendo Poco a poco lo fui entendiendo Que tus ojos dijeron tanto y como un tonto lo ignoré Poco a poco me fui encontrando Y en tus brazos enloqueciendo ¿Cuánto tiempo estuve buscando por el mundo mi mujer? Poco a poco me enamoré (Ey) Poco a poco me enamoré (Ah) Ou-ouh, ah [Verso 2] Mírame, y si la luz se apaga sólo siénteme Junta tu mano con la mía, sólo tócame Y si la noche se hace fría sólo bésame Tan sólo bésame Mujer, quiero perderme adentro de tu piel Pintarte en una luna de papel Tenerte tan cerquita me hace bien Mujer, quiero perderme adentro de tu piel Pintarte en una luna de papel Tenerte tan cerquita me hace bien, ah [Pre-Coro] Y hoy no existe nadie más que tú Ya sé que no hay nadie más que tú Que entre tanta gente sólo tú Que el amor es testigo De una vida contigo [Coro] Poco a poco me fui perdiendo Poco a poco lo fui entendiendo Que tus ojos dijeron tanto y como un tonto lo ignoré Poco a poco me fui encontrando Y en tus brazos enloqueciendo ¿Cuánto tiempo estuve buscando por el mundo mi mujer? Poco a poco me enamoré (Ey) Poco a poco me enamoré (Ah) [Outro] Poco a poco me enamoré (Ey) Uoh-oh-ouh Y poco a poco me enamore (Ah) Poco me enamoré Y poco a poco me enamore

 

Vertaling

[Lyrics to "Poco A Poco"] [Intro] Hey Ouh [Vers 1] Beetje bij beetje, want net als kunst, om van je te houden moet je weten Beetje bij beetje, want ik ben een lafaard en toen ik naar je keek, accepteerde ik het niet. Beetje bij beetje, het is te laat, Ik wil je niet verliezen Ik ga je niet verliezen [Pre-Chorus] En vandaag is er niemand anders dan jij Ik weet dat er niemand anders is dan jij Dat er onder zoveel mensen alleen jij bent Die liefde is een getuige van een leven met jou [Chorus] Beetje bij beetje verdwaalde ik Beetje bij beetje begon ik te begrijpen Dat je ogen zoveel zeiden en als een dwaas negeerde ik het Beetje bij beetje vond ik mezelf En in je armen gek worden Hoe lang heb ik de wereld afgezocht naar mijn vrouw? Beetje bij beetje werd ik verliefd. (Hey) Beetje bij beetje werd ik verliefd. Ou-ouh, ah [Vers 2] Kijk me aan, en als het licht uitgaat, voel me dan Leg je hand in de mijne, raak me gewoon aan En als de nacht koud wordt, kus me dan Kus me gewoon. Vrouw, ik wil verdwalen in je huid Schilder je op een papieren maan Jou zo dichtbij te hebben doet me goed Vrouw, ik wil verdwalen in je huid Jou schilderen op een papieren maan Jou zo dichtbij hebben doet me goed, ah [Pre-Chorus] En vandaag is er niemand anders dan jij Ik weet dat er niemand anders is dan jij Dat er onder zoveel mensen alleen jij bent Die liefde is een getuige van een leven met jou [Chorus] Beetje bij beetje verdwaalde ik Beetje bij beetje begon ik te begrijpen Dat je ogen zoveel zeiden en als een dwaas negeerde ik het Beetje bij beetje vond ik mezelf En in je armen gek worden Hoe lang heb ik de wereld afgezocht naar mijn vrouw? Beetje bij beetje werd ik verliefd. (Hey) Beetje bij beetje werd ik verliefd. [Outro] Beetje bij beetje werd ik verliefd. (Hey) Uoh-oh-ouh En beetje bij beetje werd ik verliefd. (Ah) Beetje bij beetje werd ik verliefd En beetje bij beetje werd ik verliefd