Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luiz claudio giuliano Songtekst: amor que não tem fim

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luiz claudio giuliano - amor que não tem fim ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van amor que não tem fim? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luiz claudio giuliano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luiz claudio giuliano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals amor que não tem fim .

Origineel

A cada dia que nascer. Eu sei que você vai estar. A cada flor que eu colher. O seu perfume vou lembrar. E chorar eu sei que vou. Quando imaginar. Que perdí o teu sorriso. Teu jeito de me olhar. Se eu falar que te esqueci. Você vai ver que eu menti. Pois esse amor que não tem fim. Não sai de mim não sai daqui. Se eu falar tá tudo bem. Você vai ver que eu sou ninguém. O tempo passa a dor não sara. Quando vejo que você não vem. Ai ai ai ai ai ai ai. Uou uou uou. tô louco pra te ver. Dizer te amo meu amor

 

Vertaling

Elke dag dat je geboren wordt. Ik weet dat je dat zal zijn. Met elke bloem die ik pluk. Ik zal je parfum onthouden. En ik weet dat ik zal huilen. Als ik me voorstel. Ik ben je glimlach kwijt. Jouw manier van kijken naar mij. Als ik zeg dat ik je vergeten ben. Je zult zien dat ik gelogen heb. Voor deze liefde die geen einde kent. Het zal me niet verlaten, het zal hier niet weggaan. Als ik zeg dat het in orde is. Je zult zien dat ik niemand ben. De tijd verstrijkt en de pijn geneest niet. Als ik zie dat je niet komt. Oh, oh, oh, oh, oh, oh, oh. Ik kan niet wachten om je te zien. Zeg dat ik van je hou, mijn liefste