Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luiz claudio giuliano Songtekst: deixa rolar

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luiz claudio giuliano - deixa rolar ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van deixa rolar? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luiz claudio giuliano! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luiz claudio giuliano en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals deixa rolar .

Origineel

Chega de falar p/mim que não Seu papo já cansou meu coração. Que não consegue mais se apaixonar. È mentira,dá p/ver no teu olhar. Eu sei que vc não se encontrou. Com outro alguem vc se machucou. Se isso te deixou. alguma cicatriz. Vem,que eu quero te fazer feliz. Eu tambem já sofri procurando ilusões por ai,. Só me perdi. Aprendi com a dor. Só se esquece um amor com outro amor. Deixa rolar,. Acontecer. Joga p/fora a solidão. Me deixa entrar em vc. Deixa rolar. No coração. A alegria de viver uma nova paixão. Eu tambem já sofri...

 

Vertaling

Praat niet meer tegen me over hoe je het niet kunt. Je praatjes hebben mijn hart al moe gemaakt. Dat je niet meer verliefd kunt worden. Het is een leugen, ik kan het in je ogen zien. Ik weet dat je jezelf nog niet gevonden hebt. Met iemand anders ben je gekwetst Als je daar een litteken aan over hebt gehouden... Kom, ik wil je gelukkig maken. Ik heb ook geleden, op zoek naar illusies. Ik was gewoon verdwaald. Ik heb van de pijn geleerd. Je kunt een liefde alleen vergeten met een andere liefde. Laat het rollen. Gebeurt. Gooi de eenzaamheid weg. Laat me je binnenlaten. Laat het rollen. in het hart. De vreugde van een nieuwe passie. Ik heb ook geleden...