Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luke combs Songtekst: 1, 2 many

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luke combs - 1, 2 many ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van 1, 2 many? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luke combs! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luke combs en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals 1, 2 many .

Origineel

[Verse 1: Luke Combs] Well I got a call from Rowdy ‘round six o'clock Sayin' he caught a hankerin’ for a honky tonk Wants an ice cold beer and a country song But he didn't want to stay out all night long Well I ain't the kind to let a buddy drink alone But I can't turn it off once I turn it on [Chorus: Luke Combs] There's no stoppin' me once I get goin' Put a can in my hand man, I'm wide ass open The tick-tock of that clock is like a time bomb By half past 10 I'm half past tipsy And quarter to 12, man I done had plenty The countdowns on when the first beer hits me 5-4-3-2-1 too many [Verse 2: Luke Combs] After five diet Millers I was feelin' loose Singin' karaoke to a TL tune When a pretty little thing shot me a wink She said, "Hey cowboy, could you buy us a drink?" Well hey, baby doll, I will if you want But I can't turn it off once I turn it on [Chorus: Luke Combs] There's no stoppin' me once I get goin' Put a can in my hand man, I'm wide ass open The tick-tock of that clock is like a time bomb By half past 10 I'm half past tipsy And quarter to 12, man I done had plenty The countdowns on when the first beer hits me 5-4-3-2-1 too many [Bridge: Luke Combs, Brooks & Dunn] C'mon Now I've never been the kind to quit Won't stop 'til I get to the bottom of this And the night's still young so whatcha say we shotgun one? Hell we'll shoot one with you Luke, come on Ronnie [Chorus: Brooks & Dunn, Luke Combs] There's no stoppin' me once I get to goin' Put a can in my hand man, I'm wide ass open The tick-tock of that clock is like a time bomb About half past 10 I'm half past tipsy And quarter to 12, man, I done had plenty The countdowns on when the first beer hit me 5-4-3-2-1 too many Yeah, 5-4-3-2-1 too many [Outro] Come on, that’s a ******* country song right there

 

Vertaling

[Verse 1: Luke Combs] Well I got a call from Rowdy 'round six o'clock Sayin' he caught a hankerin' for a honky tonk Wil een ijskoud biertje en een country liedje But he didn't want to stay out all night long Nou, ik ben niet het type dat een vriend alleen laat drinken But I can't turn off once I turn it on [Chorus: Luke Combs] There's no stopin' me once I get goin' Zet een blikje in mijn hand man, Ik ben wijd open kont De tik-tak van die klok is als een tijdbom By half past 10 I'm half past tipsy En kwart voor 12, man ik heb genoeg gehad The countdowns on when the first beer hits me 5-4-3-2-1 te veel [Verse 2: Luke Combs] After five diet Millers I was feelin' loose Singin' karaoke to a TL tune When a pretty little thing shot me a wink Ze zei, "Hé cowboy, kan je ons een drankje aanbieden ?" Wel hé, schatje, als je wilt doe ik dat But I can't turn it off once I turn it on [Chorus: Luke Combs] There's no stopin' me once I get goin' Zet een blikje in mijn hand man, Ik ben wijd open kont De tik-tak van die klok is als een tijdbom By half past 10 I'm half past tipsy En kwart voor 12, man ik heb genoeg gehad The countdowns on when the first beer hits me 5-4-3-2-1 too many [Bridge: Luke Combs, Brooks & Dunn] Kom op. Now I've never been the kind to quit Won't stop 'till I get to the bottom of this And the night's still young so whatcha say we shotgun one? Hell we'll shoot one with you Luke, come on Ronnie [Chorus: Brooks & Dunn, Luke Combs] There's no stopin' me once I get to goin' Stop een blikje in mijn hand man, Ik ben wijd open kont The tick-tock of that clock is like a time bomb Rond half 10 ben ik half aangeschoten En kwart voor 12, man, heb ik genoeg gehad The countdowns on when the first beer hit me 5-4-3-2-1 too many Yeah, 5-4-3-2-1 too many [Outro] Kom op, dat is een ******* country liedje daar