Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Luke Sital Songtekst: Still

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Luke Sital - Still ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Still? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Luke Sital! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Luke Sital en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Still .

Origineel

Luke Sital Singh - Still I'm still hoping it is ever comin' just tell me something, can I stop runnin'? Yeah, I broke through walls to get back up to yours now I am unglued nothing is left undone The light is comin'on everywhere something in the back of my mind is running scared oohh time is runnin'all year, all year river ever rollin'but I'm still standing here ohh I'm still ohhoh the hours often, the heaven's open one look in your eyes and I know, I know I'm almost home one look in your eyes ohhoh the rest asured my song, when everyone is restless it's been quiet a fall for everyone cause you've got more than most so look above the sun

 

Vertaling

Luke Sital Singh - Still Ik hoop nog steeds dat het ooit komt Vertel me maar iets, kan ik stoppen met? Ja, ik heb door muren gebroken om jezelf terug te krijgen Nu ben ik ongeglukt, niets wordt ongedaan gelaten Het licht komt overal voor Iets in de achterkant van mijn gedachten is bang bang oohh De tijd is het jaar, het hele jaar door Rivier rolt maar, maar ik sta nog steeds hier Ohh ik ben nog steeds ohhoh De uren vaak, de hemel open Men kijkt in je ogen En dat weet ik wel Ik ben bijna thuis Een kijk in je ogen ohhoh De rest verzorgde mijn lied, als iedereen rusteloos is Het is stil voor iedereen een val Omdat je meer dan de meeste hebt Dus kijk boven de zon