Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lulu santos Songtekst: e.o.q.a.

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lulu santos - e.o.q.a. ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van e.o.q.a.? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lulu santos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lulu santos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals e.o.q.a. .

Origineel

Gosto dela. E vou continuar falando nela. Penso nela. Mais do que em qualquer outra pessoa. Gosto dela. E vou continuar falando nela. Penso nela. Mais do que em qualquer outra pessoa. É uma febre sem cura. Fissura, não tem mais volta. Sou dependente e viciado. E minha onda, á meu barato. Censuram, não vou alimentar. Não nego, nem vou me entregar. Sou militante, simpatizante. É minha arma, á minha bíblia. Minha bandeira á o que há. Gosto dela.... Voduzam. Mas quem desdenha quer. Não vendo, nem vou facilitar. Sou componente da alegoria. É minha ala, minha harmonia. Flutuam no cáu estrelas. Desejos realizados. Sou dessa gente. Dessa vertente. É minha arte. Minha cultura. É o meu negócio. É o que há. Gosto dela...

 

Vertaling

Ik mag haar wel. En ik zal over haar blijven praten. Ik denk aan haar. Meer dan iemand anders. Ik mag haar wel. En ik zal over haar blijven praten. Ik denk aan haar. Meer dan iemand anders. Het is een koorts zonder genezing. Het is een kloof, er is geen weg meer terug. Ik ben afhankelijk en verslaafd. Het is mijn vibe, het is mijn goedkoop. Zij censureren het, ik zal het niet voeden Ik ontken het niet, en ik geef mezelf niet op. Ik ben een militant, een sympathisant Het is mijn pistool tegen mijn bijbel Mijn vlag is wat er is. Ik vind het leuk .... Ze voodoo. Maar hij die minacht wil het. Ik verkoop niet, en ik zal het niet makkelijk maken. Ik ben een deel van de allegorie. Het is mijn vleugel, mijn harmonie. Zweven in de sterrenhemel. Verlangens vervuld. Ik behoor tot die mensen. Van deze helling. Het is mijn kunst. Mijn cultuur. Het zijn mijn zaken. Het is wat er is. Ik vind het leuk...