Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lulu santos Songtekst: torpedo

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lulu santos - torpedo ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van torpedo? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lulu santos! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lulu santos en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals torpedo .

Origineel

Desde aquele dia. Quando a gente se encontrou. Indo para o camarim. No fundo do corredor. O brilho dos seus olhos. Mas do que o que você falou. Calou em minha cabeça. E ecoou, e ecoou, e ecoou, e ecoou, ecoou. Agora como eu prometi. Um torpedo eu remeti. Pra ver se você sente o mesmo. Vou me aventurar no ar. Pra você não duvidar. Que não se leva nada da vida. Da vida nada se leva. Desde aquele dia. Quando a gente se encontrou. Indo para o camarim. No fundo do corredor. O brilho dos seus olhos. Mas do que o que você falou. Calou em minha cabeça. E ecoou, e ecoou, e ecoou, e ecoou, ecoou. Agora como eu prometi. Um torpedo eu remeti. Pra ver se você sente o mesmo. Vou me aventurar no ar. Pra você não duvidar. Que não se leva nada da vida. Da vida nada se leva. Vou me aventurar no ar. Pra você não duvidar. Que não se leva nada da vida. Da vida nada se leva

 

Vertaling

Sinds die dag. Toen we elkaar ontmoetten. Ik ga naar de kleedkamer. Verderop in de hal. De glinstering in je ogen. Meer dan wat je zei. Het bleef in mijn hoofd hangen En het galmde, en galmde, en galmde, galmde. Nu zoals ik beloofd heb Een torpedo stuurde ik Om te zien of jij hetzelfde voelt. Ik ga de lucht in. Dus je twijfelt niet. Je neemt niets van het leven. Je neemt niets van het leven. Sinds die dag. Toen we elkaar ontmoetten. Ik ga naar de kleedkamer. Aan het einde van de hal. De glinstering in je ogen. Meer dan wat je zei. Het bleef in mijn hoofd hangen En het galmde, en galmde, en galmde, galmde. Nu zoals ik beloofd heb Een torpedo stuurde ik Om te zien of jij hetzelfde voelt. Ik ga de lucht in. Dus je twijfelt niet. Je neemt niets van het leven. Je kunt niets van het leven nemen.. Vou me aventurar no ar. Pra você não duvoubam. Je neemt niets mee uit het leven. Da vida nada se leva