Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lupe fiasco Songtekst: crack

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lupe fiasco - crack ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van crack? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lupe fiasco! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lupe fiasco en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals crack .

Origineel

[Verse 1: Lupe Fiasco] Ayy, killer shit Villainous, hero, don't give a shit Hancock, Will Smith Adrenaline, with a twist Take pride that I'm so Chi These young bucks just a nuisance To my sidekicks This shit here like magic Yeah, this here like magic Abracadabra, rabbits No hook but so hooked Take crack at my habits Neutron but too bomb Did it all with no tablets It's a write off if it costs right Get your light blue Then the off white [Chorus: Chris Brown] I ain’t fucking with your drama, no Baby, all you wanna do is hit it, hit it, hit it, hit it, hit it Make me lose my mind, girl, I can see it I ain’t fucking with your drama, no, yeah, yeah Baby, all you wanna do is hit it, hit it Get it, bang, bang, bang Fuck me real good, tell me that you'll never let me go [Verse 2: Lupe Fiasco] No fares, dope fiends Don't try that nose sting Police rushed in And they red lights, they got rocks and Code D, codeine On that James Dean, call it James Dean Say watch that, watch that You might die driving the same thing Same thing, same thing Whoop whoop, see that shit? Triple entendre no accident Might crash tryna catch this shit Contact if you catch a whiff All contact that I catch adrift That I kick-block Then stop, on ken dot Tryna stack of bricks Like 10 rocks crush it up and don't touch it up While you uppercut Shoryuken fuck it up Nigga, let 'em hit it raw Send it through your system through a car antenna Nigga, how she feelin' when it lands deeply in her jaw [Chorus: Chris Brown] I ain’t fucking with your drama, no Baby, all you wanna do is hit it, hit it, hit it, hit it, hit it Make me lose my mind, girl, I can see it I ain’t fucking with your drama, no, yeah, yeah Baby, all you wanna do is hit it, hit it Get it, bang, bang, bang Fuck me real good, tell me that you'll never let me go [Verse 3: Lupe Fiasco] Higher from the back, fire from the top Fire to the buyer to the tryer of the rock Supplier to the buyer to the drivers of the drop Lighter to the higher, to the writer to the cops Lighter to the pipe or set fire to the crops Freebase, crack, rock Supply it worldwide when they fire at the box Police raid, trap hot Police state, black plot Drier than the fire so there's violence a lot Price is going higher so they're firing the shots Die or survive, it's survival of the block That's your girl, I could X that, by any means, I get it clean One last hit, and that's it, she won't act it, can't intervene [Chorus: Chris Brown] I ain’t fucking with your drama, no Baby, all you wanna do is hit it, hit it, hit it, hit it, hit it Make me lose my mind, girl, I can see it I ain’t fucking with your drama, no, yeah, yeah Baby, all you wanna do is hit it, hit it Get it, bang, bang, bang Fuck me real good, tell me that you'll never let me go

 

Vertaling

[Verse 1: Lupe Fiasco] Ayy, killer shit Villainous, hero, don't give a shit Hancock, Will Smith Adrenaline, met een twist Wees trots dat ik zo Chi ben Deze jonge bokken zijn gewoon een overlast Voor mijn sidekicks This shit here like magic Yeah, this here like magic Abracadabra, konijnen No hook but so hooked Take crack at my habits Neutron maar te bom Deed het allemaal zonder tabletten Het is een afschrijving als het goed kost Neem je lichtblauw Dan de gebroken witte [Refrein: Chris Brown] I ain't fucking with your drama, no Baby, all you wanna do is hit it, hit it, hit it, hit it Make me lose my mind, girl, I can see it Ik neuk niet met je drama, nee, ja, ja Baby, all you wanna do is hit it, hit it Get it, bang, bang, bang Neuk me echt goed, zeg me dat je me nooit zult laten gaan [Verse 2: Lupe Fiasco] No fares, dope fiends Don't try that nose sting Police rushed in And they red lights, they got rocks and Code D, codeine Op die James Dean, noem het James Dean Say watch that, watch that Je zou kunnen sterven als je in hetzelfde ding rijdt Hetzelfde ding, hetzelfde ding Whoop whoop, zie je die shit? Triple entendre geen ongeluk Je zou kunnen neerstorten als je deze shit probeert te vangen. Contact als je een vleugje vangt Alle contact dat ik vang driftig That I kick-block Dan stop, op ken punt Tryna stack of bricks Als 10 stenen verpletter het en raak het niet aan Terwijl je uppercut Shoryuken fuck it up Neger, laat ze het rauw raken Stuur het door je systeem via een auto-antenne Nigga, hoe voelt ze zich als het diep in haar kaak landt [Chorus: Chris Brown] I ain't fucking with your drama, no Baby, all you wanna do is hit it, hit it, hit it, hit it Make me lose my mind, girl, I can see it Ik neuk niet met je drama, nee, ja, ja Baby, all you wanna do is hit it, hit it Get it, bang, bang, bang Fuck me real good, tell me that you'll never let me go [Verse 3: Lupe Fiasco] Higher from the back, fire from the top Vuur aan de koper aan de tryer van de rock Leverancier aan de koper aan de bestuurders van de druppel Aansteker aan de hogere, aan de schrijver aan de flikken Aansteker aan de pijp of in brand steken van de gewassen Freebase, crack, rock Lever het wereldwijd als ze op de doos vuren Politie inval, val heet Politiestaat, zwart complot Droger dan het vuur dus er is veel geweld De prijs gaat omhoog dus ze vuren de schoten af Sterven of overleven, het is overleven van het blok Dat is je meisje, ik zou dat kunnen X, met alle middelen, ik krijg het schoon One last hit, and that's it, she won't act it, can't intervene [Chorus: Chris Brown] I ain't fucking with your drama, no Baby, all you wanna do is hit it, hit it, hit it, hit it Make me lose my mind, girl, I can see it Ik neuk niet met je drama, nee, ja, ja Baby, all you wanna do is hit it, hit it Get it, bang, bang, bang Fuck me real good, tell me that you'll never let me go