Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lush Songtekst: the invisible man

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lush - the invisible man ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van the invisible man? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lush! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lush en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals the invisible man .

Origineel

Oh Outside you are waiting for me, hiding You catch me when I am Needing a friend to hold You can soothe me, lie above me Press hard Then you strike And I think that I'll die 'Cause I can't breathe, can't breathe Please let me start screaming Please let me start screaming Please let me start screaming Please let me start screaming Oh Please let me start screaming Eyes are open seeing nothing Hands are tied and I can't function Please let me start screaming Please let me start screaming Please let me start screaming Please let me start screaming Please let me start screaming

 

Vertaling

Oh Buiten wacht je op me, verstopt je Je vangt me als ik Een vriend nodig heb om vast te houden Je kunt me kalmeren, boven me liggen Hard drukken Dan sla je toe En ik denk dat ik zal sterven Want ik kan niet ademen, kan niet ademen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Oh Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Ogen zijn open en zien niets. Handen zijn gebonden en ik kan niet functioneren. Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Laat me alsjeblieft beginnen met schreeuwen Please let me start screaming