Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: luxuria Songtekst: feita de papel

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: luxuria - feita de papel ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van feita de papel? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van luxuria! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van luxuria en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals feita de papel .

Origineel

Sempre preciso de mais. Essa coisa não tem fim. Pra quem não encontra a paz. Como eu que nunca admiti ser fraca. E não consigo ir para casa. Mesmo quando estou cansada. Nunca digo a verdade aliás. Sei que o meu discurso já não cola mais. Chega uma hora em que pra mim tanto faz. Então só penso em correr atrás. Porque pouco já não satisfaz. Essa coisa me cega. Eu já não ligo se o dia clareou. Minha cama me espera. Eu já não sei mais quem sou. Por que eu me trato assim tão mal?. Será que eu não gosto tanto assim de mim?. O não às vezes pode ser muito melhor que o sim. Por que que eu não sou feita de papel?. Preciso aprender a me respeitar. Saber de quem eu devo me afastar. Um dia posso não voltar. Minha cama vai continuar. Sozinha. Eu não estou em boa companhia. Preciso mesmo de alguém. Que me lembre como é ser do bem. Sem precisar me destruir. Eu sei lá alguma coisa para construir. Eu só funciono se alguém me dirigir. Essa coisa me cega. Eu já nem lembro quantas vezes ela me roubou. Minha cama me espera. Eu já não sei mais quem sou. Por que eu me trato assim tão mal?. Será que eu não gosto tanto assim de mim?. O não às vezes pode ser muito melhor que o sim. Por que que eu não sou feita de um papel?. Preciso aprender a me respeitar. Saber de quem eu devo me afastar. Um dia posso não voltar. Minha cama vai continuar.... Por que eu me trato assim tão mal?. Será que eu não gosto tanto assim de mim?. O não às vezes pode ser muito melhor que o sim. Por que que eu não sou feita de papel?. Preciso aprender a me respeitar. Saber de quem eu devo me afastar. Um dia posso não voltar. Minha cama vai continuar. Sozinha

 

Vertaling

Ik heb altijd meer nodig. Dit ding heeft geen einde. Voor hen die geen vrede kunnen vinden. Zoals ik, die nooit heeft toegegeven zwak te zijn En ik kan niet naar huis Zelfs als ik moe ben. Ik vertel toch nooit de waarheid. Ik weet dat mijn spraak niet meer werkt. Er komt een tijd dat het me niet meer uitmaakt. Dan kan ik er alleen nog maar aan denken om er achteraan te rennen. Omdat niet veel niet meer genoeg is. Dit ding verblindt me. Het kan me niet meer schelen of de dag helder is. Mijn bed wacht op mij. Ik weet niet meer wie ik ben. Waarom behandel ik mezelf zo slecht? Ik vraag me af of ik mezelf niet zo leuk vind. Nee kan soms veel beter zijn dan ja. Waarom ben ik niet van papier? Ik moet leren mezelf te respecteren. Om te weten van wie ik weg moet blijven. Op een dag kom ik misschien niet meer terug. Mijn bed zal verder gaan. Alleen. Ik ben niet in goed gezelschap. Ik heb echt iemand nodig Om me eraan te herinneren hoe het is om goed te zijn. Zonder mij te hoeven vernietigen. Ik weet niet wat ik moet bouwen. Ik functioneer alleen als iemand me de leiding geeft. Dit ding verblindt me. Ik kan me niet eens herinneren hoe vaak het van me gestolen is. Mijn bed wacht op mij. Ik weet niet meer wie ik ben. Waarom behandel ik mezelf zo slecht? Kan het zijn dat ik mezelf niet zo leuk vind? Nee kan soms veel beter zijn dan ja. Waarom ben ik niet van papier? Ik moet leren mezelf te respecteren. Om te weten van wie ik weg moet blijven. Op een dag kom ik misschien niet meer terug. Mijn bed gaat op .... Waarom behandel ik mezelf zo slecht? Kan het zijn dat ik mezelf niet zo leuk vind? Nee kan soms veel beter zijn dan ja. Waarom ben ik niet van papier? Ik moet leren mezelf te respecteren. Om te weten van wie ik weg moet blijven. Op een dag kom ik misschien niet meer terug. Mijn bed zal verder gaan. Alone