Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Lyeoka Songtekst: Simply Falling

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: Lyeoka - Simply Falling ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Simply Falling? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Lyeoka! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter L van Lyeoka en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Simply Falling .

Origineel

You have broken into my heart This time I feel the blues have departed Nothing can keep me away from this feeling I know I am simply falling for you There my heart goes again In your arms I'm falling deeper And there's nothing to break me away from this You have broken into my heart This time I feel the blues have departed Nothing can keep me away from this feeling I know I am simply falling You have broken into my heart This time I feel the blues have departed Nothing can keep me away from this feeling I know I am simply falling for you There my heart goes again You have broken into my heart Oh I'm falling deeper I'm falling deeper

 

Vertaling

Je bent ingebroken in mijn hart Deze keer voel ik dat de blues is vertrokken Niets kan me van dit gevoel afhouden Ik weet dat ik gewoon voor je val Daar gaat mijn hart weer In je armen val ik dieper En er is niets om me hier vanaf te breken Je bent ingebroken in mijn hart Deze keer voel ik dat de blues is vertrokken Niets kan me van dit gevoel afhouden Ik weet dat ik gewoon val Je bent ingebroken in mijn hart Deze keer voel ik dat de blues is vertrokken Niets kan me van dit gevoel afhouden Ik weet dat ik gewoon voor je val Daar gaat mijn hart weer Je bent ingebroken in mijn hart Oh Ik val dieper Ik val dieper