Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lynn anderson Songtekst: joy to the world

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lynn anderson - joy to the world ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van joy to the world? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lynn anderson! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lynn anderson en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals joy to the world .

Origineel

Jemimah was a bullfrog was a good friend of mine I never understood a single word he's said but I helped him drink his wine You know we always had some mighty fine wine. Singin' joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea joy to you and me If I was the queen of the world I tell you what I would do I'd throw away the cars and the bars and wars and make sweet love to you Singin' joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the big blue sea joy to you and me You know I love the ladies, I love to have my fun I'm a high night flyer and a rainbow rider and a strait shootin' son of a gun I said a straight shootin' son of a gun Singin' joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea joy to you and me Joy to the world all the boys and girls joy to the world joy to you and me Joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea joy to you and me Joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea joy to you and me Joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea joy to you and me

 

Vertaling

Jemimah was een brulkikker was een goede vriend van mij Ik begreep nooit een woord van wat hij zei, maar ik hielp hem zijn wijn op te drinken. Je weet dat we altijd een machtige fijne wijn hadden. Singin 'vreugde aan de wereld alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de blauwe zee, vreugde voor jou en mij Als ik de koningin van de wereld was, zal ik je zeggen wat ik zou doen Ik zou de auto's en de bars en de oorlogen weggooien en zoete liefde met jou bedrijven Zing 'vreugde aan de wereld alle jongens en meisjes Joy to the fishes in the big blue sea joy to you and me Je weet dat ik van de dames hou, ik hou van plezier maken Ik ben een nachtvlieger, een regenboogrijder en een recht schietende revolverheld Ik zei een recht schietende zoon van een geweer Zing vreugde aan de wereld alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepe blauwe zee, vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld, alle jongens en meisjes joy to the world joy to you and me Vreugde voor de wereld, alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee, vreugde voor jou en mij Vreugde voor de wereld, alle jongens en meisjes Vreugde voor de vissen in de diepblauwe zee, vreugde voor jou en mij Joy to the world all the boys and girls Joy to the fishes in the deep blue sea Joy to you and me