Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: lynyrd skynyrd Songtekst: don’t ask me no questions (single version)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: lynyrd skynyrd - don’t ask me no questions (single version) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van don’t ask me no questions (single version)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van lynyrd skynyrd! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter l van lynyrd skynyrd en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals don’t ask me no questions (single version) .

Origineel

Well, every time that I come home nobody wants to let me be It seems that all the friends I've got, just got to come, interrogate me Well, I appreciate your feelings and I don't want to pass you by But I don't ask you about your business, don't ask me about mine Well, its true I love the money and I love my brand new car I like drinkin' the best of whiskey and playin' in a honky tonk bar But when I come off the road, well, I just got to have my time 'Cause I got to find a break in this action, else I'm gonna lose my mind So, don't ask me no questions And I won't tell you no lies So, don't ask me about my business And I won't tell you goodbye That's right Well, "What's your favorite color and do you dig the brothers" Is drivin' me up a wall And every time I think I can sleep, some fool has got to call Well, don't you think that when I come home I just want a little peace of mind And if you want to talk about the business buddy, you just are wastin' time So, don't ask me no questions And I won't tell you no lies So, don't ask me about my business And I won't tell you goodbye I said, don't ask no stupid questions And I won't send you away If you want to talk fishin' Well, I guess that'll be okay

 

Vertaling

Nou, elke keer als ik thuis kom wil niemand me laten zijn Het lijkt erop dat alle vrienden die ik heb, alleen maar hoeven te komen, om me te ondervragen Nou, ik waardeer je gevoelens en ik wil je niet passeren Maar ik vraag je niet naar jouw zaken, vraag me niet naar de mijne Nou, het is waar, ik hou van het geld en ik hou van mijn gloednieuwe auto Ik drink graag de beste whisky en speel graag in een honky tonk bar Maar als ik van de weg af kom, nou, dan moet ik gewoon mijn tijd hebben 'Cause I got to find a break in this action, else I'm gonna lose my mind Dus, stel me geen vragen En ik zal je geen leugens vertellen Dus, vraag me niet naar mijn zaken En ik zal je geen gedag zeggen Zo is het goed. Wel, "Wat is je favoriete kleur en hou je van de broers?" Is drivin 'me up a wall En elke keer als ik denk dat ik kan slapen, moet er een gek bellen Nou, denk je niet dat als ik thuis kom Ik wil gewoon een beetje gemoedsrust En als je over zaken wilt praten, verspil je tijd. Dus, stel me geen vragen En ik zal je geen leugens vertellen Dus, vraag me niet naar mijn zaken En ik zal je geen gedag zeggen Ik zei, stel geen domme vragen En ik zal je niet wegsturen Als je over vissen wilt praten Nou, ik denk dat dat wel goed is