Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Marta Gómez Songtekst: La raíz

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: M ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van La raíz? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Marta Gómez! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Marta Gómez en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals La raíz .

Origineel

Detrás de un árbol de cerezos se escondió la primavera siembro en un cesto la hiedra, en un dedal siembro romero y de la raíz que le crece se derrama un aguacero. El cielo en tus ojos brilla, de tu risa se ilumina, se alimenta el mundo entero. Sin ti la palabra calla, calla el alma, la tonada, calla oscuro el universo. Vuela al cielo mariposa, libélula encantada, vuela alto, vuela lejos, pero quédate en mis alas. Detrás de un árbol de cerezos se encerró la primavera. Guardo en un gesto tu abrazo. en un papel guardo el recuerdo y de la raíz que le crece se derrama mi silencio. El cielo en mis ojos llora, de tu risa se enamora, se alimenta el mundo entero. Sin ti la palabra calla, calla el alma, la tonada, calla oscuro el universo. 

 

Vertaling

Achter een kersenboom de lente verborg Ik plant klimop in een mand, Ik plant rozemarijn in een vingerhoed en van de wortel die groeit er valt een stortbui. De lucht in je ogen schijnt, je gelach licht op, de hele wereld wordt gevoed. Zonder jou is het woord stil, zwijg de ziel, de melodie, het universum is stil. Vlinder vliegt naar de hemel, betoverde libel, vlieg hoog, vlieg ver, maar blijf op mijn vleugels. Achter een kersenboom De lente viel in. Ik houd je knuffel in een gebaar. Ik bewaar de herinnering op een vel papier en van de wortel die groeit mijn stilte morst. De lucht in mijn ogen huilt, hij wordt verliefd op je gelach, de hele wereld wordt gevoed. Zonder jou is het woord stil, zwijg de ziel, de melodie, het universum is stil.