Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: María Elena Walsh Songtekst: El Reino del Revés

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: M ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van El Reino del Revés? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van María Elena Walsh! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van María Elena Walsh en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals El Reino del Revés .

Origineel

Me dijeron que en el Reino del Revés nada el pajaro y vuela el pez, que los gatos no hacen miau y dicen yes porque estudian mucho inglés. Me dijeron que en el Reino del Revés nadie baila con los pies, que un ladrón es vigilante y otro es juez y que dos y dos son tres. Me dijeron que en el Reino del Revés cabe un oso en una nuez, que usan barbas y bigotes los bebés y que un año dura un mes. Me dijeron que en el Reino del Revés hay un perro pekinés que se cae para arriba y una vez no pudo bajar después. Me dijeron que en el Reino del Revés un señor llamado Andrés tiene 1.530 chimpancés que si miras no los ves. Me dijeron que en el Reino del Revés una araña y un ciempies van montados al palacio del marqués en caballos de ajedrez. Vamos a ver como es el Reino del Revés. 

 

Vertaling

Ze vertelden me dat in het Koninkrijk van de Reverse de vogel zwemt en de vis vliegt, katten miauwen niet en zeggen ja omdat ze veel engels studeren. Ze vertelden me dat in het Koninkrijk van de Reverse niemand danst met zijn voeten, dat een dief waakzaam is en een ander een rechter en dat twee en twee drie zijn. Ze vertelden me dat in het Koninkrijk van de Omgekeerde een beer past in een walnoot, baby's dragen baarden en snorren en dat een jaar een maand duurt. Ze vertelden me dat in het Koninkrijk van de Omgekeerde er is een pekingese hond het valt op en één keer kon later niet naar beneden gaan. Ze vertelden me dat in het Koninkrijk van de Omgekeerde een man genaamd Andrés heeft 1.530 chimpansees dat als je kijkt, je ze niet ziet. Ze vertelden me dat in het Koninkrijk van de Reverse een spin en een duizendpoot ze zijn gemonteerd op het paleis van de markies op schaakpaarden. Laten we eens kijken hoe het is het Koninkrijk in omgekeerde volgorde.