Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: Mercedes Sosa ( Haydée Mercedes Sosa) Songtekst: Se equivocó la paloma

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: M ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van Se equivocó la paloma? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van Mercedes Sosa ( Haydée Mercedes Sosa)! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter M van Mercedes Sosa ( Haydée Mercedes Sosa) en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals Se equivocó la paloma .

Origineel

Se equivocó la paloma. Se equivocaba. Por ir al norte, fue al sur. Creyó que el trigo era agua. Se equivocaba. Creyó que el mar era el cielo; que la noche, la mañana. Se equivocaba. Que las estrellas, rocío; que la calor; la nevada. Se equivocaba. Que tu falda era tu blusa; que tu corazón, su casa. Se equivocaba. Ella se durmió en la orilla. Tú, en la cumbre de una rama. 

 

Vertaling

De duif had het mis. Hij was fout. Om naar het noorden te gaan, ging hij naar het zuiden. Hij geloofde dat tarwe water was. Hij was fout. Hij geloofde dat de zee de hemel was; dan nacht, ochtend. Hij was fout. Dat de sterren, dauw; die hitte; sneeuwval. Hij was fout. Dat je rok je blouse was; dat je hart, je huis. Hij was fout. Ze viel in slaap op het strand. Je staat bovenaan een filiaal.