Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: m.i.a. Songtekst: believer

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: m.i.a. - believer ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van believer? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van m.i.a.! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van m.i.a. en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals believer .

Origineel

[Verse 1 - M.I.A.] There's main steam With the main dreams But waterfalls start with a little stream Even Kubrick started with a small scene Before it became The Shining If your coming from the hood work on getting knowledge If your from the front then you wanna survive I didn't choose the battles but the battles chose me When the bullet first hit my cousin Willsie I been in the game now 5.3 Lil shorty but got shorties after me I stay humble cause the shit I seen Cause I already know there's only one me [Hook - Blaqstarr] I really would like see the star shine But the life getting covered up in hard time Oh, oooh, I need to let loose And the water ran dry, fill it up with juice Oh, they need a believer [Verse 2 - M.I.A.] There's no means and there's more me Every tree started with a little bean Everything you go through at 17 Will it still count at 70? If I'm coming from the streets then I'm getting money But my deeds in the bank are worth plenty I didn't choose the music but the music chose me The art of hitting your speakers making it bleed I've been thinking about what effects me And the will to survive is always in me Every glass of water grows what I be And every glass of liquor gets me tipsy [Hook - Blaqstarr] I really would like see the star shine But the life getting covered up in hard time Oh, oooh, I need to let loose And the water ran dry, fill it up with juice Oh, they need a believer [Verse 3 - M.I.A.] It's about people, not money Light up parliament, turn a car key I could be a genius, you could be a cheat It's a thin line, I'm fucking with it I didn't choose the struggle but the struggle chose me I'm bouncing on the rubble permanently I'm cut from the cloth that you made me Driving down the alley these cats know me If it's not cool, then we bring heat If there's no heat then it's discreet If it's got your feet then, it's on NEET Anything on NEET has got that beat [Hook - Blaqstarr] I really would like see the star shine But the life getting covered up in hard time Oh, oooh, I need to let loose And the water ran dry, fill it up with juice Oh, they need a believer

 

Vertaling

[Verse 1 - M.I.A.] There's main steam With the main dreams Maar watervallen beginnen met een klein stroompje Zelfs Kubrick begon met een kleine scène Voordat het The Shining werd Als je uit de buurt komt, werk dan aan het vergaren van kennis. Als je van het front komt dan wil je overleven Ik heb de gevechten niet gekozen, maar de gevechten kozen mij. Toen de kogel voor het eerst mijn neef Willsie raakte. Ik zit nu al 5.3 jaar in het spel. Lil shorty maar kreeg shorties na mij I stay humble cause the shit I seen Cause I already know there's only one me [Hook - Blaqstarr] I really would like see the star shine But the life getting covered up in hard time Oh, oooh, I need to let loose And the water ran dry, fill it up with juice Oh, ze hebben een gelovige nodig [Verse 2 - M.I.A.] There's no means and there's more me Every tree started with a little bean Everything you go through at 17 Zal het nog tellen op 70? If I'm coming from the streets then I'm getting money Maar m'n geld op de bank is veel waard Ik heb de muziek niet gekozen, maar de muziek koos mij De kunst van het slaan op je speakers om het te laten bloeden Ik heb nagedacht over wat mij raakt En de wil om te overleven zit altijd in me Elk glas water doet groeien wat ik ben En van elk glas sterke drank word ik aangeschoten [Hook - Blaqstarr] I really would like see the star shine But the life getting covered up in hard time Oh, oooh, I need to let loose And the water ran dry, fill it up with juice Oh, they need a believer [Verse 3 - M.I.A.] It's about people, not money Light up parliament, turn a car key Ik zou een genie kunnen zijn, jij zou een bedrieger kunnen zijn It's a thin line, I'm fucking with it Ik heb de strijd niet gekozen, maar de strijd koos mij Ik stuiter permanent op het puin Ik ben geknipt uit het stof dat jij me gemaakt hebt. Rijdend door de steeg kennen deze katten mij If it's not cool, then we bring heat Als er geen warmte is, dan is het discreet Als het je voeten raakt, dan is het op NEET Alles op NEET heeft die beat [Hook - Blaqstarr] I really would like see the star shine But the life getting covered up in hard time Oh, oooh, I need to let loose And the water ran dry, fill it up with juice Oh, they need a believer