Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: m83 Songtekst: you, appearing

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: m83 - you, appearing ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van you, appearing? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van m83! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van m83 en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals you, appearing .

Origineel

It's your face It's your face Where are we? It's your sad face Where are we? It's your sad face Where are we? It's your sad face Save me Save It's your sad face Save me Save It's your sad face Save me Save It's your sad face Save me Save It's your sad face Save me Save It's your sad face Save me Save It's your face Save It's your face Save It's your face Save me

 

Vertaling

Het is jouw gezicht Het is jouw gezicht. Waar zijn we? Het is je droevige gezicht Waar zijn we? Het is jouw droevig gezicht Waar zijn we? Het is jouw droevig gezicht Red mij. Red Het is jouw droevig gezicht Red mij. Sla Het is jouw droevig gezicht Red mij. Save Het is jouw droevig gezicht Save me Save Het is jouw droevig gezicht Save me Save Het is jouw droevig gezicht Save me Save Het is jouw gezicht Save Het is jouw gezicht Save Het is je gezicht Save me