Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ma Songtekst: before u say goodbye

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ma - before u say goodbye ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van before u say goodbye? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van ma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals before u say goodbye .

Origineel

But before you say goodbye. Tell me what I needed to knew. Think of everything we've been through. Can't believe it's over before you say goodbye. How we really run out of time. Did we really cross that line to the point. Where we can return. Baby I am gonna miss you better. Never forget you. I am gonna miss your face. I am gonna miss the way you kiss me. Baby I am gonna miss you better. Never forget you. I'll be thinking of you ever single day. But before you say goodbye. Hold me one more time tonight. I don't' wanna be alone. I don't' wanna let you go. But before you say goodbye. Stay with me till the sun rise. I don't' wanna be alone

 

Vertaling

Maar voordat je afscheid neemt. Vertel me wat ik moest weten. Denk aan alles wat we hebben meegemaakt. Kan niet geloven dat het voorbij is voordat je afscheid neemt. Hoe we echt geen tijd meer hadden. Hebben we echt die lijn overschreden tot het punt. Waar we kunnen terugkeren. Baby ik ga je beter missen. Ik zal je nooit vergeten. Ik ga je gezicht missen. Ik zal de manier missen waarop je me kust. Schatje, ik zal je beter missen. Ik zal je nooit vergeten. Ik zal elke dag aan je denken. Maar voordat je afscheid neemt. Hou me vanavond nog één keer vast. Ik wil niet alleen zijn. Ik wil je niet laten gaan. Maar voordat je afscheid neemt. Blijf bij me tot de zon opkomt. Ik wil niet alleen zijn