Songteksten Vertalen

Zoek vertaling

Artiest: ma Songtekst: hurry up (feat. gunz)

Je bekijkt nu de songtekst en vertaling: ma - hurry up (feat. gunz) ? Hieronder vindt je de songtekst met vertaling naast elkaar weergegeven! Benieuwd naar het liedje en de betekenis van hurry up (feat. gunz)? Bekijk de Nederlandse vertaling. Op onze website vindt je veel meer songteksten met vertalingen van ma! Bekijk ons archief en de andere songteksten, klik bijvoorbeeld op de letter m van ma en zie welke nummers wij nog meer van a in ons archief hebben staan zoals hurry up (feat. gunz) .

Origineel

When we first met. I told myself you were the one. To lay up next to me. Late at night when work was done. You looked into my eyes. How could something so right be wrong. Gotta find a way to leave him for you. So I start a fight. Get him mad at me. Then we'll be breakin' up temporarily. That's when I'm callin' you. To head over your house. Baby I love the way you take care of me. When you see me down. I love it when you tellin' me. Hurry up. Come quick. I'm here for you. Don't cry baby. He aint shit. I know what ya goin' through. Hurry up. Come quick. I'll be waitin' for you. I gotta find a way to leave him for you. Uh uh uh. Uh hurry up. Uh uh uh. Uh uh uh. When I lay down at night. Why the hell are you on my mind. When I'm up next to him. maybe cause he don't treat me right. You could be lovin' me. I know he does his thing on the side. Gotta find me a good reason to leave. So I start another fight. To get him mad at me. Then we'll be breakin up. A good excuse to leave. And then that's when. I'm callin' you (Callin' you). To head over your house (Your house). Baby I love the way you take care of me. When you see me down. I love it when ya tellin' me. Hurry up. Come quick. I'm here for you (You). Don't cry baby. He aint shit. I know what ya goin' through (Through). Hurry up. Come quick (Yeah, yeah, yeah). I'll be waitin' for you. I gotta find a way to leave him for you (You). Hurry up. Come quick. he said that I'll be waitin' for you. Don't cry baby. He aint shit. Girl I know what your going through. Hurry up (Hurry up, yeah yeah). Come quick (Quick, quick). I'll be waitin' for you (For you). I gotta find a way to leave him for you. I'm your remedy. Your dozier blunt. Your Don-P. When you met Guns. Lil man became a memory. I boost your self esteem. He take ya energy ma. you might as well hurry on up. Cuz Imma burn it on up. Like ya first time pushin' a clutch. You shake when you see me. Shiver when you feel my touch. We both know it's real love. But we endulgin' in lust. But for you Ill hurry on up. And run them 8 miles and loose myself. Wtithout you. Wouldn't know what I would do with myself. When you wit me. You comfortable. We could start a family like da huxtable. For that love from you. I would switch like Jeckle and Hyde. Just gimme da word. And my henchmen will ride. And I know you not feelin'. that he dealin you lies. So I start another fight (another fight). To get him mad at me (Me). Then we'll be breakin' up. A good excuse to leave. Oh and that's when. I'm callin' you (Callin' You). To head over your house (Your house). Baby I love the way you take care of me. When you see me down. I love it when ya tellin' me (I love). Hurry up. Come quick (Oh). I'm here for you (For you). Don't cry baby. He aint shit (He aint shit). I know what ya goin' through (I know what ya goin' through). Hurry up. Come quick (Yeah, yeah, yeah). I'll be waitin' for you (Baby I'll be waitin' for ya). I gotta find a way to leave him for you. You said whenever you need me. And ya stressin' out (Hurry up). Baby here are the keys. Come over my house. I'm here for you girl. I don't wanna see you cry. But your man aint shit (He aint shit). So just tell him goodbye

 

Vertaling

Toen we elkaar voor het eerst ontmoetten. zei ik tegen mezelf dat jij de ware was. Om naast me te liggen. s Avonds laat, als het werk gedaan was. Je keek in mijn ogen. Hoe kan iets zo goed verkeerd zijn. Ik moet een manier vinden om hem te verlaten voor jou. Dus ik begin een gevecht. Maak hem kwaad op mij. Dan gaan we tijdelijk uit elkaar. Dat is wanneer ik je bel. Om naar jouw huis te gaan. Schatje, ik hou van de manier waarop je voor me zorgt. Als je me down ziet. Ik hou ervan als je tegen me zegt. Haast je. Kom vlug. Ik ben hier voor jou. Niet huilen, schatje. Hij is niets. Ik weet wat je doormaakt. Haast je. Kom vlug. Ik zal op je wachten. Ik moet een manier vinden om hem voor jou achter te laten. Uh uh uh. Uh schiet op. Uh uh uh. Uh uh uh. Als ik 's nachts ga liggen. Waarom ben je in godsnaam in mijn gedachten. Als ik naast hem lig. Misschien omdat hij me niet goed behandelt. Je zou van me kunnen houden. Ik weet dat hij zijn ding doet aan de zijkant. Ik moet een goede reden vinden om weg te gaan. Dus begin ik weer een gevecht. Om hem boos op me te maken. Dan gaan we uit elkaar. Een goed excuus om te vertrekken. En dan dat is wanneer. Ik bel je (Callin' you). To head over your house (Jouw huis). Baby I love the way you take care of me. When you see me down. I love it when ya tellin' me. Haast je. Kom vlug. Ik ben hier voor jou. Huil maar niet, schatje. Hij is niets. Ik weet wat je doormaakt. Haast je. Kom snel. Ja, ja, ja. Ik zal op je wachten. Ik moet een manier vinden om hem voor jou te verlaten. Haast je. Kom snel. Hij zei dat ik op je zou wachten. Niet huilen, schatje. Hij is niets. Meisje, ik weet wat je doormaakt. Schiet op. (Hurry up, yeah yeah). Kom snel. (Snel, snel). Ik zal op je wachten. Ik moet een manier vinden om hem voor jou te verlaten. Ik ben je remedie. Je dozier blunt. Je Don-P. Toen je Guns ontmoette. Lil man werd een herinnering. Ik versterk je zelfvertrouwen. Hij neemt je energie, ma. Je kan net zo goed opschieten. Want ik ga het opbranden. Zoals de eerste keer dat je een koppeling indrukte. Je beeft als je me ziet. Huiver als je mijn aanraking voelt. We weten allebei dat het echte liefde is. Maar we eindigen in lust. Maar voor jou zal ik opschieten. En ren die 8 mijl en verlies mezelf. Zonder jou. Ik zou niet weten wat ik met mezelf zou doen. Als jij bij me bent. Je voelt je op je gemak. We zouden een familie kunnen beginnen zoals da Huxtable. Voor die liefde van jou. Ik zou wisselen zoals Jeckle en Hyde. Geef me gewoon het woord. En mijn handlangers zullen rijden. En ik weet dat je het niet voelt. Dat hij je leugens vertelt. Dus begin ik een ander gevecht (another fight). Om hem boos op me te krijgen. (Me). Dan gaan we uit elkaar. Een goed excuus om te vertrekken. Oh en dat is wanneer. Ik callin' you (Callin' You). To head over your house (Jouw huis). Baby I love the way you take care of me. When you see me down. I love it when ya tellin' me (I love). Haast je. Kom snel. (Oh). Ik ben hier voor jou. (Voor jou). Niet huilen baby. Hij is geen shit. I know what ya goin' through (Ik weet wat je doormaakt). Haast je. Kom snel. Ja, ja, ja. I'll be waitingin' for you (Baby ik zal op je wachten). Ik moet een manier vinden om hem voor jou te verlaten. Je zei wanneer je me nodig hebt. And ya stressin' out (Schiet op). Baby hier zijn de sleutels. Kom naar mijn huis. Ik ben hier voor jou meisje. Ik wil je niet zien huilen. Maar je man is niets. Dus zeg hem gewoon gedag